Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK 7 yıl önce aldığım sandalyeyi iade etmediğim için yeni sandalyeme ödeme yapmadı

Konular
57
Reaksiyonlar
1
Arkadaslar bundan 7 ay önce sıfır akülü sandalye almıstım sağlık kurulu ,medikalden fatura vs hepsini gittik hallettik ödemesini bekledim bugün itibari ile aradığımda ben 7 yıl önce almıs oldugum sandalyemi iade etmediğim için ödeme alamayacagımı söylediler ne yapabilirim bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylasırsanız sevinirim,saygılar

safakyıldızı

Ağlamak istiyorum... Devletimizin en küçük bir kaybına dahi müsaade etmeyen kurumlarımız/mevzuatımız gözlerimi yaşartıyor. 7 yıl önce ödediği 2500 tl ile alınan akülü sandalyeyi önce teslim edeceksiniz, sonra onlar size yeniden 2500 tl ödeme yapacak. Muhteşem, muhteşem!

Allah belanızı versin kurum/mevzuat gibi!

vala şaştım kaldım kimse söylemedi neymiş efendim o sandalyeyi verirseniz sizin hak etmiş olduğunuz 2500 veririz diyorlar bende o sandalyeyi ihtiyac sahibine verdim.bimere veya cimere yazayımmı değişen bir sey olurmu diye düşünüyorum

cimerden cevap geldi :)) 7 yıl önceki sandelyenizi iadev etmezseniz ödeme alamazsınız diye:) vah halimize sosyal devleti gördük işte rezillik tek kelime ile

Üst Alt