Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şer görünen her şeyde bir hayır vardır! [O an]

murat7044

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
16.03.2013 sabahı diyanetin açmış olduğu yeterlilik sınavına girmek için 3 arkadaş bir taksi kiralayıp sabah erkenden yola çıktık yağmur yağmaya başladı şöför arkadaşım bu yagmurlu havayi hiç sevmem dedi arka koltukta oturuyordum bi süre gittikten sonra ne olduğunu anlayamadim her yer karardı tünele girdik sandım meğerse keskin U bir varmış ordan uçuruma gitmişiz arkadaşlarım beni öldü sanmış kulaklarımda sesleri duyuluyordu. Gözlerim açıldı dışarı çıkmak istedigimde belimden aşağısıni hareket ettiremiyordum ne olduğunu anliyamadim elimi dokununca hic bişey hissetmiyordum
:( sonra 112 ye ulasmamiz imkansız di çünki oldugumuz yerde telefon çekmiyordu .Arkadaşlarım beni anayola zor güç bela çıkardılar sonra bi tepeye cikip kaza yaptığımızı söylediler ambulans olduğumuz yere yoğun sisten dolayı çıkamayacağını bi sekilde hastaneye getirlmemi söylediler .yoldan gecen bi taksiyle beni hastaneye yetistirdiler.mr röntgen derken omurgamda bi kırık olduğunu öğrendim .omurga kırığının ne demek olduğunu halen anlamamıştım (taaki ayaga kalkip adım atmak istedigimde emir veremedigimi gorenene kadar ). Çünkü doktor bana ben de kaza yaptım 8 tane omurgam kırıktı bak yürüyorum sende yuruyeceksin demesiyle içim cok rahattı. Bi taraftan da Yattığım yatakta yarın sınavım var ne olucak diye soruyorum doktorlara :)onlarda dur bakalım yarın ola hayrola diyolar. 4 gün sonra ameliyat edildim ameliyat olmamla bacak ayak ağrılarım tavan yaptı ayaklarimi ateşe atmışlar sanki yanıyordu hic bir hap bu ağrıyı kesmiyordu .iğneyle en faZla 2 saat uyuyordum sonra kan ter icinde uyaniyodum ..doktorum 45 gun sonra yuruyeceksin dedi vede fizik tedavi almaya basladim 60 gün sonra 2 bastonla yürüyordum ama ayak bileklerim çalışmıyor bacaklarım yamuluyor du.sonra defalarca aylarca fizikk tedaviler aldim 1 ayağım geri dönüş oldu bir ayağım dönmedi tabiki , öyle böyle 3 yil oldu .hakkimizda herşeyin hayirlisini aramak bu kazadan ders cikarmak en guzeliydi.

Allah bayirli sifalar versin kardesim bu gece senin icin sifa duasi okuyacagim

Allah razi olsun .Rabbim dualarınızi kabul buyursun .cok sevindim cok mutlu ettiniz beni .Rabbim şifa bekleyen tüm kardeşlerimize ŞAFİ ismiyle şifa versin

Gecmis olsun demek istemiyorum cunku eminim sizde bu kelimeden cok sikilmissinizdir artik:(. herseyin hayirlisi. Bu kaza olmasaydi belki daha kotu seyler gelicekti belki oyle dusunun ve rahatsizliginizi sevin onunla barisik olun ben hep oyle dusunurum. Allahin gucune inaniyorum. Zaten bu dunya yalan digilmi obur dunyada hepimiz sapasaglam olucaz onun icin yalan bir dunya icin uzulmeye degmez. Bol bol ibadet gerek kuran gerek gunaha girmemek gerek.. murat7044

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun bunları buraya yazacak kadar atlatmış olmak güçlü olmaktan geliyor olsa gerek geçmiş olsun tekrardan

AYAK hanım kesinlikle doğru söylüyorsunuz. gelip geçici 3 günlük fani dünya üzülmüyorum herşeyin Allah 'tan olduğuna sonsuz inanıyorum. Demekki Allah ın sevdiği kullarındanız ki hastalıklarla imtihan ediliyoruz .
Tek sorun alışmak biraz zor oluyor :)
Rabbim cumlemizi kur-an üzerine ahlaklandırsın ,günahlardan korusun
Ahmedkilicc Allah razi olsun .güçlü olmak zorundayız hayat devam ediyor

sokrates
SİZİN HAYIR SANDIĞINIZ ŞER; ŞER SANDIĞINIZ ŞEYDE HAYIR VARDIR ALAH(CC) BİLİR SİZ BİLMEZSİNİZ.

AYET: (Bakara-216)’’ Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.''
Bu ayeti kerimede açıkca neyin hakkımızda hayırlı neyin hayırsız olacağını bilemeyeceğimiz bildiriliyor.

Ayeti kerimedende anlaşılacağı üzere apaçık hayır yada şer gösterilmez bildirilmez bunu ancak ve ancak Allah bilir bize sadece böyle olaylardan ders çıkarmak hayır aramak yanlışlarını görmek hayatına ceki düzen vermek Allahtan gelip Allah a döneceğimizi bilmek gerekir diyorum kardeşim.

Ben yorumumu silmiştim sadece geçmiş olsun yazmıştım o yüzden birşeyler yazıp konuyu uzatmak istemiyorum kardeşim umarım senin için hayırlı olur .

başlık her şerde bir hayır her hayırda bir şer olsaymış pek tartışmaya girilmezdi benim görüşüm

Allah razi olsun sagol kardesim .cumlemiz için herşeyin Hayırlısi olsun.
Ahmedkilicc aslında ben o anlamda yazmıştım cok uzun bi başlık olmasin diye kısacık yazmıştım. Aslinda burdaki anlatimimda herkez başından geçen olayları yazmış anlatmış paylaşmış bende o anlamda paylaştım yanlış anlaşılan konu nedir çözemedim doğrusu

Umarım daha güzel günler sizi bekliyordur... Mücadele etmek hayatın taaa kendisi..

Allah yardımcın olsun kardeşim geçmiş olsun

Allah yardimciniz olsun brnde siteye yeni katildim bir odevim icin online bir toplulugun sohbetine dahil olmak. Bende boyle bir siteyi sectim hem odev yapip hemde ogrenmek istedim ders cikarmak istedim olaylardan. Allah razi olsun cok guzel anlatmissin ve hic isyan yok cok sogol sukretmemi sagladin

Üst Alt