Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker Hastasıyım. Askerlik durumum ne olur?

BedirhanTR

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar engelliler.biz Forum Ailesi,
Ben 2019'dan Beri Şeker Hastasıyım 1-2 Ay Öncesine Kadar Sadece Hap Kullanıyordum, İnsülin Başlatı Doktorum.​
Aile Hekimim Sevk Verdi Tahlil Verdim Sonuçları Bugün Çıktı Pazartesi Tekrardan Çağırdılar
Sizce Heyete Gönderirlermi Ve Heyet Neder Tecrübeli Abilerimin Ablalarımın Ve Kardeşlerimin Düşüncelerini Merak Ediyorum
Şimdiden Teşşekürler :)

aqwngyk.PNG

qqpirrg.PNG

6gf9rwl.PNG

Bedirhan Bey çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Askerlik şubesine gidin muayene için sağlık ocağına sevk ederler ordan sağlık durumunuz değerlendirilir ve hastaneye sevk edilir hastanede 2-3 gün kadar takibiniz yapılır sonra askere elverişsiz raporu verilir.
Burda dikkat etmeniz gereken diyetinizi esnetmeniz, şeker hastası olduğunuzun anlaşılır olması yoksa 1 yıl erteleye erteleye 3 yıl uğraşırsınız geçmiş olsun...

Üst Alt