Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirlerin raylı sistemlerdeki engelli asansörleri hakkında bilgi ve görüşleriniz..?

cirkinkedi

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşalar bir konuda yardımınıza ve gözlemlerinize ihtiyacımm var. raylı sistemler üzerine haber yapan bir dergiye raylı sıstemlerdeki engelli asansörleri ile ilgılı yazı hazırlıyorum. şehirlerimizde ki merto tranvay larda ki engelli asansörlerini artı ve eksi yönleriyle gözlemlediğiniz kadarıyla işlevseliğı hakkında bilgi ve görüşlerinizi yazabılır mısınız 1 hafta sürem var yazıyı toparlamak için şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Adanada ikamet ediyorum, akülü sandalye kullanıyorum. Özellikle Adana istiklal metro durağındaki asansörleri bisikletliler, karşıdan karşıya geçmek isteyen herkes kullanıyor. Kullanırkende sigara içenler bile var ve görevliler belkide mecbur olarak duyarsız davranıyorlar ... Üstelik bu asansörlerin yanında merdivenlerden oluşan geçişlerde var ama üşeniyorlar galiba ...

Çözüm olarak tek asansör değilde 2 hatta 3 asansör yan yana yapıp birini engelli asansörü olarak ayırmak gerek ...

İstanbul'da ki bir çok engelli asansörlerini sağlam "sağlıklı" insanlardan bize sıra gelirse biz engelliler de kulanıyoruz.
Ayrıcı bir çoğu ayyaş serseri ve kendini bilmezlerin ihtiyaç giderme mekanları haline dönmüş bir vaziyette.

Üst Alt