Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirlerarası seyahat evde bakım maaşının kesilmesine sebep olur mu?

Tunes

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında aslında soruyu görüyorsunuz. Fakat sormak istediğim soru tam olarak bu değil.
Şimdi bu evde bakım maaşını almak için belli bazı kriterler var. Bu adresin değişmemesi vb. gibi yeri geliyor yan komşuya gitseniz bildirmek zorundasınız gibi yorumlar görüyor okuyorum. Ben şehir dışında okuyorum. Ailem yanıma gelse engelli abim ile öyle üç beş günlük gelip gidilecek kadar kolay olmuyor abimle. 1 ay 2 ay yanımda kalsalar sorun çıkar mı? Abim de sürekli hasta oluyor. Kayıtlı olduğumuz il dışında doktora görünse bu maaştan sorumlu kurum bunu görüp direk maaşı keser mi?Ya da herhangi bir sıkıntı yaratırlar mı? Ben her zaman gidemiyorum. Hem ailem gelsin benim yanımda olsun istiyorum bazen.Gelsinler okuduğum şehri görsünler biraz gezdireyim istiyorum. fakat bu konu sıkıntı oluyor bana hep. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

İş kuruma haber verilmekte ve
Bakıcı yanından ayrılmasın yeter
Tabiki gidebilir tatile

Peki birşey sormak istiyorum. Onlar abimin gittiği doktoru, hangi şehirde doktora gittiğini görürler mi?

Tunes
haberli gettık kerrı görseler nolcak kı bişi olmaz.kuruma haber verıp köye yaylaya 3 aylıgına gidenler var.garantı olsun diye 3 aylıgına gidecekleri yere 4 aylıgına gidiyok dıe bildiriyolar.sen yeterkı kaç günlüğüne gidecekler onu kuruma dilekçe ile bildir.

Dilekçe haber mevzusunu anladım fakat aksilik oldu donemedin ve ya Acil durum oldu şehir dışına çıktın haber verme fırsatın da olmadı o zaman ne olacak?

O zaman da al başına belayı

Tunes

kardeş sizde tahmini 3 ay da dönüş yapabilecek durumda isenız işi sağlama almak için 3 değilde 4 ay diye bildirin

Ya arkadaşlar orasını anladım fakat sorumun cevabi hakkında bilginiz varsa ve cevap verirseniz sevinirim. Eğer yoksa ekstra yorumlariniz için teşekkürler.

@Tunes
kardeş yorumla alakası yok söylemişik işte nasıl yapacagını.hayır yani daha ne denmesını beklıon nasıl bi cevap ıstıon.

Kardeş benim sorum bu kurum ya da sistem herneyse abimin hangi doktora hangi hastaneye gittiklerini görüyorlar mi? Yoksa tatile gidilmesi açısından dilekçe ile izin alindiginı ve bakicininda yaninda olmasi gerektiğini anladım.

Tunes
öncelikle kuruma bildir rafakatcı yanındaysa hiç bişe olmaz gönül rahatlığıyla yanına gelebilirler

Tunes

kardeş haberli gettik kerri bişi olmaz görürler görmezler bilmıom ama görmelerı problem olmaz.insan bu başına her bişi gelir diyelim haberli olarak mersınden istanbula gettın ve istanbulda rahatsızlandın ordan kalkıp mersındekı hastaneyemı gıdecen tabıkı ıstanbuldakı en yakın hastaneye gıdecen bundn dogal ne var kı.kendını boş yere kasıon kardeşim.izin al kardeşini yanına götür onada degişiklik ii gelir engelli die evde hapıs gibi oturacak değil.

Herkese cevapları için teşekkürler arkadaşlar ne karmaşık işlermiş bunlar ^^

Tunes

kardeş karışık değil yav hepici bir bildirimde bulunmak ilgili kuruma.

Üst Alt