Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirler arası yolculuklarda engelli indirimi yapmıyorlar!?

sensizmesut

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
03/11/2015 tarihindi ankara istanbul nilüfer türizeme gittim sordum ne kadar bilet fiyatını 60 tl dedi bende özürlü kartımı gösterdim 50 tl aldı bana özürlü indirimi uygulamamış benden 60 tl taban fiyatsa /40 indirim yapınca 36 tl alması lazımdı bende bilet veren arkadaşı şikayet ettim sonucunu bekliyorum arkadaşlar taban fiyatından /40 indirim yapma zorunlulugu varmış otobus firmalarının saygılarımla mesut korkut

Arkadasim otobusle surekli seyahat eden birisi olarak soyluyorum firmalar once otobuslerinde 4 kisiden fazlasına indirim yapmadiklarimi soyluyorlar siz hemen karayolları tasima yonetmeliginde boyle bor kısit olmadigini soyleyin eger bunu asarsaniZ size tavan fiyat uzerinden % 30 indiimr uyguluyacaklardir indirim icin yapacak borsey yok. Şikayetinizi sonucunu burdan paylasirsaniz bizde bilgilenmis olalim

İndirim yüzdesi %40 değil, % 30. Sizden 48 lira almaları gerekirken 50 lira almışlar..

canacan

Fiyatı nasıl hesapladınız 60 Lira'nın %30 'u 18 Lira yapmaz mı? 60-18=42 Lira yapar. 6 Lira'yı da KDV mi kesiyorlar? KDV kesiyorlarsa oda 0.39 kuruş yapar.

TahaAY

firmanın sitesine bakılırsa biletin internet satış fiyatı 60 TL. Liste fiyatı muhtemelen daha fazla. Bu arada haklısın 60 Tl üzerindense 42 Tl almaları gerekirdi.

canacan

Her alanda olduğu gibi neyin ne olduğunu bilemediğimiz için dolandırılmamız kolaylaşıyor desenize.

TahaAY

Bu meseleyle ilgili bir kampanya yapmamız, sesimizi duyurmamız gerekir. Yoksa bir kazanım elde etmemiz mümkün değil.

canacan sadece ilgililere duyurulur diyebiliyorum. Tabi ki gereken desteği ve.elimizden geleni yapabiliriz. Karayollarına bir başlık adı altında mail atmayı öneriyorum. Bu arada şunuda ekleyeyim. Bu yaşıma kadar otobüs kullanarak yolculuk yapmadım ama yarın neler getirir bilinmez.

Üst Alt