Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirler arası otobüslerde engelli indiriminden faydalanmak..?

yesilyenice78

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
Şehirler arası otobüslerde engelli indiriminden faydalandıran firmaları biliyormusunuz?
Ben engelli bileti istediğimde normal biletle aynı ücreti ya da 3-5 lira daha düşük alıyorlar. Hatta o firmalara internetten şikayette de bulundum ama arayan soran olmadı şikayetimizi dikkate bile almadılar?Bu durumda nereye şikayet etmemiz gerekiyor? Kanun tarife ücreti üzerinden engelli kişi % 30 indirimli bilet hak ediyor diyor ama uygulayan firma bulabilirsek o firmaya yönelelim.

Maalesef hep öyle yapıyorlar denetim olmadığı için sadece kağıt üstünde olan bi yasa . Belediyeye bimere tüketici haklarına şikayet ettim sadece aylar sonra belediye döndü oda bişey yapmadi ondan sonra zaten kullanmadım otobuste indirim

Üst Alt