Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seat ibiza, 1.0 motor, 1.4 motor, 110 otomatik nasıldır?

MURAT9999

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Otomatik SEAT İBİZA ST 1.0 MOTOR 110 BEYGİR BENZİNLİ 36.900 tl geliyor

OPEL CORSA 1.4 90 BEYGİR OTOMATİK BENZİNLİ de bir üst paketi 37.000 tl geliyor.Tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini ala bilirmiyim
syg

Son düzenleme:
İbiza al, turbo benzinli. Daha canlı daha atak diğerine göre daha az yakar.
Diğeri atmosferik motor. Düşük performans diğerine göre daha fazla yakıt tüketimi.

Seat İbiza
_jcr_content.resizeViewPort.noScale.fileReference.jpg

Abi az daha üzerine ekleyebilirsen Leon al derim. Ben 2016 Model Citroen C4 1.6 Otomatik Dizel aldım. 51.000 + Masraf ile 53,500 'e geldi. Araba bana göre Honda değil ama hakkını da yememek lazım çok fena kaçıyor ve şehir içi 19 kuruş yakıyor.

toyota coralla 1.33 ne bak kmde 125 kuruş yakıyor

Dostum imkanın varsa Honda JAZZ al.
Satarken de değerini kaybetmez.

dizel yada benzinli 1.6 altındaki turbo şarjlı da olsa verim alamazsınız ne alırsan al binek araçlarda 1.6 ve en az 100 bg ve üstü araçları tercih edin mutluluktan uçun :) ekonomik diye düşündüğünüz alt motorlar sizi oldukça üzer.

Teşekkürler

teşekkür ederim,bütçe sınırlı borca girmeden alalım dedik o da olmadı

Üst Alt