Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Savaşta tekrar askerliğe çağırırlar mı?

isabeyy

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
Herkese iyi günler 1.5 sene öncesi askerden uyum bozukluğu sebebiyle muaf oldum ama sadece barışta askerliğe elverişli değildir diye seferde görev yapar yazıyordu kağıtta e devlete girdim askerliğim kısmında yedeklik döneminde
Yedeklik döneminiz sona erdiği için herhangi bir göreviniz bulunmamaktadır yazıyor bu ne anlama geliyor acaba olası bi savaş durumunda tekrar çağırırlar mı beni ?
@OğuzHan112 abi zahmet olmazsa beni bilgilendirir misin?

O savaş olmaz hiç bir zaman :) Resmi olarak bir ülke ile savaşa gireceğiz, var olan askeri kaynaklar yetmeyecek, yedekler sırayla alınacaktı sonra bize sıra gelecek... Ölme eşeğim ölme. :)

Ama
e devlete girdim askerliğim kısmında yedeklik döneminde
Yedeklik döneminiz sona erdiği için herhangi bir göreviniz bulunmamaktadır yazıyor?

@isabeyy,

Savas olursa şartlar çerçevesinde çağırırlar savaşta elverişlidir demek bu

Barışta herhangi bir ülke ile savaşa girmediğimiz zaman ulke olarak teror grupları ile mücadelede çağırmazlar

@isabeyy, elin ayagin tutuyorsa savas cikarsa bi zahmet bekleriz benim bi gozum gormuyor oteki %60 gormuyor ama savas cikarsa soz konusu vatansa gideriz unutma sahip oldugumuz kudret damarlarimizda akan o kanda'dir Mustafa kemal ataturk 💪

Savaş çıkarsa savaşa falan gitmem savaşmam. Beni ilgilendirmez siyasal islamcı grubun israil nefreti nedeni ile israil ile savaşmaya ben katılmam. Savaşı kim istiyorsa onlar savaşsın.

Üst Alt