Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sattığım aracın plakası hala üzerimde görünüyor ve alan kişi ceza yemiş? [Hukuk]

Konular
50
Reaksiyonlar
0
2008 de arac sattım satın alan kısı trafık tescıl ıslerını yaptırıp 1 ay sonra uzerıne alması gerekıyor ve almamıs bıde 2009 ve 2011 de ceza yemıs ne yapmalıyım plaka hala bende gozukuyor emnıyet ışımı yapmıyor

elinizde noterden satış belgesi varsa bir sorun olmayacağını sanıyorum sattığınız tarih belli ceza kesilen tarih belli ceza gelirse elinizdeki noter satış belgesi ile trafiğe başvurun

Bir de, eğer borcu ödemezse, sonuçta resmi olarak araç sizin, "çalındı" deyip aracı geri almakla korkutabilirsiniz...

araç hakkında emniyet güçlerine çalındı diye yalan beyanda bulunmayın

noter satıs belgesı yasmıs bılgınıze
bızım cok basımız agrıdı buna guvendıgımıze 20 yıl once satıp unuttugumuz bı suru ortaklı sey ıcın satıs olmamıs sızın ustunuze dıye haber gelıyor

abı trafık tescıle gıttım dılekce verdım haber vercez dedıler 6 aydır haber gelmedı bende gıttım tekrar ıslemı yapmamıslar borcu var dıye e satın alan kısıde nasılsa benım ustume deyıp ödemıyor avulata gıtsem olurmu

noter satış belgeniz elizde var o zaman size ödeme geldiğinde noter satış belgesi ile emniyete başvurursunuz ne kadar plaka sizin üzerinde görünse'de sattığınız kişi 1 ay içinde üzerine almamış ve bu ayrı bir ceza gerektiriyor zaten ama siz rahat olun gelen cezalara itiraz edersiniz satış belgenizle tanıdık araç muameleci veya trafik polisi varsa bir danışın

Trafik cezasına itiraz

2008 yılında noterden sattıgım araca 2009 ve 2010 yıllarında ceza gelmıstır satın alan kısı 1 ay ıcerısınde trafık tescıl işlemlerını yaptırıp uzerıne almamıstır ve cezalar ve vergıler bana gelmıstır sulh ceza mahkemesınden ıtıraz etmek ıstıyorum not cezalarla ılgılı teblıgat gelmemıstır her hangı bır ödeme emrı gelmemıstır emnıyete gıdın görusun demeyın cunku emnıyet benı 1.5 yıldır oyalıyor ve ugrastırıyor sulh ceza mahkemesınden cezayı ve vergılerı ıptal ettırmek ıcın dılekce örnegı varsa sevınırım

Üst Alt