Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satış için 5 sene şartı hala devam ediyor değil mi?

selah1

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
bende aracimi satmak istiyorum ama beş senesi dolmadı
2006 model mercedes vaneo 09/2005 yılında aldım.
kanun değişikliği varmı yokmu bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen cevap verirse sevinirim.
şimdiden teşekkürler...

Değişen birşey yok. 5 yıl dolmadan normal şahsa satamazsınız. Yeni araçta alamazsınız.

bu şartı 3 yıla düşürmek için yazı yazıp meclise gönderelim arakdaşlar böyle bir hareket olsa süper olur biz engelliler için

ARKADAŞLAR PEKİ kdv İNDİRİMİ YAPILACAKMI.

KDV İNDİRİMİ LİGİLİ HERHANGİ BİR ÇALIŞMA VAR MI ?

KDV indirimi ile ilgili şu anda herhangi bir çalışma söz konusu değildir.

arabayı satmanı önemli değil aldığınız anda satabilirsiniz lakin 4 yıl alamıyosunuz bilginize

Yanlış bilgi vermeyelim ulukışlalı. Aracı aldığınızda 5yıl içerisinde "engeli olmayan" birine satmak isterseniz alırken ödemediğiniz ötv i ödemek durumdasınız. 5 yıl sonunda ötv ödemeden dilediğinizce satabilirsiniz aracınızı.

slm bende yurt dısından arac aldım 5 yıl satılamaz ve devredılemez yazıyo ruhsatımda pekı bes yıl doldu dıyelım sonra aracın aparatlarını sokup duz araca cevırıptemı satacaz bu konuda bılgısı olan arkadaslar varmı bıde bana dedılerkı 5 yıl dolunca kendın gıbı engellılere satacaksın 10 yıl doluncada ıstedıgıme satabılırmısım yanı 5 yıl dolunca bı engellı bulamazsam 10 yılı doldurmayımı beklıycem

Üst Alt