Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satın adlığım kitaplar sebebiyle Amazon'un engelli bireyi satıcı olarak suçlaması!?

vendetta

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba. Ben geçirdiğim bir kaza sonucu omurilik felçliyim ve tekerlekli sandalye kullanıyorum. Bu yüzden her lazım olduğunda kitap mağazalarına giderek kitap alamadığım durumlar oluyor. Ücretsiz kargo avantajı sağladığı için bütün kitaplarımı yıllardır amazondan almaktayım. Yaklaşık 2 ay önce bir ailenin tüketim sınırını aştığı gerekçesiyle aldığım kitaplar Amazon tarafından otomatik olarak iptal edildi ve beni kesinlikle böyle bir durum olmamasına rağmen satıcı olarak nitelendirdi. Halbuki kitap falan satmıyorum hepsini kütüphanemde duruyor, okuyorum. Müşteri hizmetleri ile 10 defadan fazla görüşüp durumumu bildirmeme rağmen müşteri hizmetleri özür dileyip çözüleceğini belirtse de amazon beni satıcı olarak suçlamaya devam ediyor. Bunun için başvurabileceğim bir mecra var mıdır?

Bildiğim kadarıyla amazon ip den engelliyor bu tür durumlarda yanlış da biliyor olabilirim

Malesef kullandığınız kredi kartını ve teslimat adresini engelliyor.

Kitapyurdu kullanıyorum ben ancak 500 TL üzeri kargo ücretsiz. Fiyatlarda uygun genelde tavsiye ederim.

@vendetta,

Selam,

Hocam bu kadar sık kitap satın alıyorsanız ve mesele kargo ücretiyse kitapyurdu platin üyeliği deneyebilirsiniz?

Bedava kargo dışında başka başka avantajları da var. Ayrıca amazon'la fiyatları başabaş bildiğim kadarıyla.

Üst Alt