Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Zimer FS110A akülü sandalye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aracın tüm teknik özelliklerini ayrıca yazarmısınız lüten

özelliklerinin yazdığı kağıdı bulamadım bi akülü sandalyede olması gereken herşey var işte pek kullanmadım scooder kullandığım için hep depoda bekledi şimdi satmamın amacı kendime yeni bir scooder almak istememdir

arkadaşlar sandalyenin şarz aletini depoda bulamadım bu şekilde isteyen olursa 1000tl ye verececim sandalye çalışır durumdadır hiçbir sorunu yoktur ve tamir görmemiştir zaten birkaç kez ancak kullanmışımdır

Zimmer marka arabalar Omurilk felçlileri derneğinin bağışladığı akülü sandalye. Senin bunu satman hiç etik değil. Hiç kullanmadığını söylüyorsun ihtiyacın olmayan bir sandalyeyi neden aldın ki scooter'ın varken birde yedek bunu almış, hiç olmayan engelli arkadaşın hakkını bilmem kaç yıl depoda gasp etmişsin şimdi de satıyorsun.
Bence, sen bu sandalyeyi ihtiyaç sahibi bir engelliye bağışlarsan,başta yaptığın hatayı biraz olsun düzeltmiş olursun.

ben unu ücretle almıştım yine bu site ilanları aracılığı ile scooder sonradan geldi ve durumu iyi değildi arızalanırsa ayaklarımdan olacaktım o yüzden beklettim şimdi satmamın amacı yeni biir scooder almak istemem eskisi iiyice anormalleşti lütfen aslının ne olduğunu bilmeden yorum yapmayın vicdan sadece sizde değil!

efe bey bize yollamaya ne dersin,felçli bir arkadaşımızın kızı var tahminim bunu bu fiyatada almazlar,masraflarını okul olarak biz karşılarız yollarsanız en azından birinin ihtiyacını daha gidermiş olursunuz.

Ftasa cad.No:2
Kabataş Lisesi
Kabataş/Ordu
Hüsnü Çelik
05557171919

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt