Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Toyota coralla 2012 1.4 elegant 27 binde

ajan99

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Toyota coralla aracımız var 27 BİN KMDE şuan engelliden engelliye satsak kaça gider. 8 ay sonra aralıkta 5 senesi doluyor 65 bin tlden satacağız en full modeli şuan 0'ı 117000 tl baktım listeye yani biri almaya kalksa 0 ını 78 bin tl ödemesi gerekiyor bizim arabada 0 ayarında ilgilenen olursa yazabilir burdan özelden farketmez

alize03

65 istiyoruz 0 ını almaya kalksanız en dolusunu engelli indirimiylme 78 e geliyor

Hayırlı satışlar kardeşim. 123 bin altında araçlar için %50 ÖTV indirimi uygulanmıyormuydu? Arkadaşımız serh@t 'ın düşüncesine katıldığımı da belirtmek isterim.

Hayırlı satışlar kardeşim. 123 bin altında araçlar için %50 ÖTV indirimi uygulanmıyormuydu? Arkadaşımız serh@t 'ın düşüncesine katıldığımı da belirtmek isterim.

evet uygulanıyor bu bendeki engelliden engelliye ben bayimiyimki araca indirim uygulayım

ajan99 Anlatmak istediğim 117 bin olan araca o indirim uygulanması sonucu senin aracın fiyat durumu. bundan dolayı da 8 ay beklemeni tavsiye ediyorum.

ajan99 ikinci el araç piyasasını takip et. 8 ay sonra satışını yaparsın 11. aya geldiği için araç piyasa durumu bayağı artacağından, tahminim daha yüksek fiyata elden çıkarabilirsin.

birader sen kendi aracına 65 bin diyosun sıfırına 78 bin diyosun arada sadece 13 bin lira var... Sen olsan hangisini tercih edersin :)

Bizim akrabanin engellinin abisi 2015 model toyota corolla yi 50.000 tl ye aldi bayiden o zaman.

benim kuzende 2016 modelini 56 bine aldı 1.3 benzinli en boş paketi :) ajanın sattığı araç buyuk ihtimal dizeldir babamda aynı yıl ve modeli var

Merhaba ,
öncelikle hayırlı satışlar .
Bazı arkadaşların dediğine katılıyorum. Yani aracın sadece 8 aylık zamanı kaldıysa normal insanlara satış yapmanız hem fiyat açısından hem de prosedür açısından daha faydalı olur.
Diğer bir düşüncem ise araç satışının malum site üzerinden yapılması. Çünkü şu ana kadar buradan araç satıldığına şahit olmadım.

oneday

bi koysam malum siteye hiç durmadan ararlar coralla sorunsuz abi dizel otomatik bizim araç tık demiyor maşşallah birde 27 binde

Pahali veriyon.
2012 model okadar etmez..
Sen kaca aldiydin o tarihte?
Biliriz resmi koymana gerek yok.

40 dan fazlaya satilmaz sana simdiden söyleyim.

Sifiri 78bin tl ise
2015 modeli 50bin ise,
2012 modeli kac eder düşünsene

erdal71

o engelliden engelliye satarken veya engelli bayiden alırken malum siteye bak fiyatlara burda boşa konuşuyoruz

Yazılanlara aldanma kardeşim piyasa belli istediğin fiyattan fazlası da eder. 8 ayın bitmesine 1 hafta kala malum siteye fotoğrafları ile eklersin problemde olmaz bir günde prosedürü de halledersin.

Bu zamanda müşteri çıkmaz herkes sıfıra kaçıyor.

Baskan,o 2012 modeli 40 bin tlye alirim.
8 ay sonra görüşürüz Hoşçakal

2007 model otomatik dizel corollayi 36500 tl satarlar nette hemde pazarlik vardi.

Üst Alt