Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık sağlam Quickie GT manuel tekerlekli sandalye

sunfungun

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
piyasadaki sandalyeleri bilenler bilir quickiler taş gibi sağlam sandalyelerdir.

oturma yüzeyi 45cmx45cm

24'' jantlı, tekerlekleri çok kolay sökülebiliyor, düğmesine basıp çekiyorsunuz

sırt kısmı katlanabilir ve uzunluğu ayarlanabilir

ayak koyma yeri yüksekliği ayarlanabiliyor

resim için tıklayın --- http://www.1800wheelchair.com/siteimages/large/quickieQ7_Yellow.jpg

telefon, 05419242623

aradım ama tlf cevap vermiyor, fiyat nedir?

Satılık sağlam quickie gt marka manuel aktif sportif tekerlekli sandalye

oturumu 45x45cm

24'' jantlar, quick release axles, tek elle bas çekar tekerlekler,

yüksekliği ayarlanabilen, katlanabilen sırtlık,

yüksekliği ayarlanabilen ayak koyma ızgarası,

ana gövde sarı, toplam ağırlığı baya hafif, piyasayı bilen bilir quickiler baya sağlam sandalyelerdir,

hiç bir sorunu yok, yeni sandalye aldığım için satıyorum, yeni sandalyemde quickie gt.

ankarada yaşıyorum. görüp denemek isteyenlere kapım açıktır.

amerikadan aldım geldim, fiyat konusunda anlaşabiliriz, aldığım zamanki faturası var, amacım kar etmek değil yer sıkıntısı olduğundan satıyorum.

arkadaşlar yer sıkıntım var, hemen satmak istiyorum, 2500tl ye indirdim fiyatı

kullanılmıs sanırım ne kadar kullandın bu Quickie q7 sandalyelerı hesıde gorsellık acısından
sık eger saglamlıkda ıyıyse dusunulur bende alıcam ama kararsızım en dogru kararı vermem lazım.
bırde bu Quıckıenın sayfasına gırdıgımde ana syfada bır sandalye var sık ve fıyattta 1.600 dolar yazıyo
turkıyede nerde satılıyo

CAN_KUŞ;

arayın konuşalım,

05419242623,

veya numaranızı özel mesaj atın arayım sizi

Üst Alt