Merhaba arkadaşlar...
Sadece 1 kez kullandığım meyra akülü scooter'ı 1000 TL'ye satıyorum...
YAKLAŞIK 10 AY ÖNCE ALDIM.
SADECE 1 KEZ KULLANDIM VE 5-6 KM YAPTIM.
ANCAK APARTMANDA KOYACAK YER PROBLEMİM OLMASI NEDENİYLE VE APARTMANA İNDİRİP ÇIKARMAK ÇOK ZOR OLDUĞU İÇİN SCOOTER'I SATMAK İSTİYORUM.
BUNUN YERİNE KATLANIR AKÜLÜ SANDALYE ALMAK İSTİYORUM.
SCOOTER'I İLK ALDIĞIMDA ŞARJ ETTİM VE BİR DAHA ŞARJ ETMEDİM.ŞU ANDA ŞARJI FULL GÖSTERİYOR.
BU YÜZDEN AKÜLERİNDE PROBLEM OLABİLİR.
ANCAK İLERİ-GERİ HAREKETTE PROBLEM GÖRÜNMÜYOR. TEKNİK ANLAMDA BİR SIKINTI YOK. SADECE APARTMANDAN ÇIKARMAK ÇOK ZOR OLDUĞU İÇİN SCOOTER TOZLU DURUYOR.BİR KAÇ YERİNDEDE UFAK ÇİZİK VAR.
EĞER AKÜLERDE PROBLEM VARSA BİLE SCOOTER'I ÇOK UYGUN FİYATA VERİYORUM YENİ AKÜ ALIP TAKILABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
AYRICA KARGO ÜCRETİ NE KADAR TUTAR BİLMİYORUM.KARGO ÜCRETİNİ ALACAK ARKADAŞIM ÖDEYECEK.
CİDDİ ALICI OLAN ARKADAŞLAR BANA TELEFONLA ULAŞABİLİRLER.
Tlf numaram: 0 533 735 45 77... İsmim Ali...
Scooter'ın teknik özelliklerini bilmiyorum... Garantisi yok...
Ürün hakkında bütün özellikleri dürüstçe yazdım... Bende engelliyim ve hiçbir engelli kardeşimi kandırmak, ahını almak gibi bir niyetim yok...
Benim işime yaramıyor... En azından işine yarayacak bir arkadaşım faydalansın...Fiyat olarakda oldukça uygun bir rakam yazdım diye düşünüyorum...
Ürünün resimlerini alta ekledim...
Scooter'ı güvenli alışveriş ile internet üzerinden almak isteyen arkadaşlarıma 2 web sitesinden satış sayfası açtım...
Bu sitelerden kredi kartına peşin fiyatına taksitle alışveriş yapabilirsiniz...
Scooter'ın sitelerdeki satış linkleri:
MEYRA AKÜLÜ SCOOTER - Sahibinden Akülü Tekerlekli Sandalye sahibinden.com'da - 101885058
2. el MEYRA AKL SCOOTER 1.000 TL Sanalpazar.com'da (kodu:4709898)
Scooter'ın resimleri:
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
Sadece 1 kez kullandığım meyra akülü scooter'ı 1000 TL'ye satıyorum...
YAKLAŞIK 10 AY ÖNCE ALDIM.
SADECE 1 KEZ KULLANDIM VE 5-6 KM YAPTIM.
ANCAK APARTMANDA KOYACAK YER PROBLEMİM OLMASI NEDENİYLE VE APARTMANA İNDİRİP ÇIKARMAK ÇOK ZOR OLDUĞU İÇİN SCOOTER'I SATMAK İSTİYORUM.
BUNUN YERİNE KATLANIR AKÜLÜ SANDALYE ALMAK İSTİYORUM.
SCOOTER'I İLK ALDIĞIMDA ŞARJ ETTİM VE BİR DAHA ŞARJ ETMEDİM.ŞU ANDA ŞARJI FULL GÖSTERİYOR.
BU YÜZDEN AKÜLERİNDE PROBLEM OLABİLİR.
ANCAK İLERİ-GERİ HAREKETTE PROBLEM GÖRÜNMÜYOR. TEKNİK ANLAMDA BİR SIKINTI YOK. SADECE APARTMANDAN ÇIKARMAK ÇOK ZOR OLDUĞU İÇİN SCOOTER TOZLU DURUYOR.BİR KAÇ YERİNDEDE UFAK ÇİZİK VAR.
EĞER AKÜLERDE PROBLEM VARSA BİLE SCOOTER'I ÇOK UYGUN FİYATA VERİYORUM YENİ AKÜ ALIP TAKILABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
AYRICA KARGO ÜCRETİ NE KADAR TUTAR BİLMİYORUM.KARGO ÜCRETİNİ ALACAK ARKADAŞIM ÖDEYECEK.
CİDDİ ALICI OLAN ARKADAŞLAR BANA TELEFONLA ULAŞABİLİRLER.
Tlf numaram: 0 533 735 45 77... İsmim Ali...
Scooter'ın teknik özelliklerini bilmiyorum... Garantisi yok...
Ürün hakkında bütün özellikleri dürüstçe yazdım... Bende engelliyim ve hiçbir engelli kardeşimi kandırmak, ahını almak gibi bir niyetim yok...
Benim işime yaramıyor... En azından işine yarayacak bir arkadaşım faydalansın...Fiyat olarakda oldukça uygun bir rakam yazdım diye düşünüyorum...
Ürünün resimlerini alta ekledim...
Scooter'ı güvenli alışveriş ile internet üzerinden almak isteyen arkadaşlarıma 2 web sitesinden satış sayfası açtım...
Bu sitelerden kredi kartına peşin fiyatına taksitle alışveriş yapabilirsiniz...
Scooter'ın sitelerdeki satış linkleri:
MEYRA AKÜLÜ SCOOTER - Sahibinden Akülü Tekerlekli Sandalye sahibinden.com'da - 101885058
2. el MEYRA AKL SCOOTER 1.000 TL Sanalpazar.com'da (kodu:4709898)
Scooter'ın resimleri:
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam
ImageBam