Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık kulak içi Siemens Nitro Cic 16.

MZÇAĞLAYAN

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İyi düşünülmüş bir çalışma. Başarılar dilerim. Belki ilk olacak ama, satmak istediğim bir cihaz var. Kulak içi Siemens Nitro Cic 16. Bucihazın piyasa fiyatı 4,000.00.-Tl. üstüdür. Ben bu cihazı alalı 1,5 yıl oldu. Ancak 3 ay bile kullanmadım. Benim işitme seviyeh 43 db. Cihaz tam dijital ve üstün özellikleri var. Ben zannettimki fazla db olması daha iyi olacak,ancak yanılmışım.Bana fazla geldi ve kullanmadım.

Cihazı kullanmama rağmen üç ayda bir kontrol ve bakıma da gönderdim. Siemens in daha düşük bana uygun cihazını aldım ve onu kullanıyorum.Şu anda da çok memnunum. Siemens Nitro Cic 16. model cihazım kulak içi kalıbı da uygun olursa almak isteyenlere deneyerek satmak istiyorum. Ayrıca kendileride Ankara veya izmirdeki servislerine kontrol ettirebilirler.

Cihazımın pazarlıksız fiyatı da: 2.500,00.-Tl. Nerdeyse aldığım fiyatın yarısı.

Selamlar.

Telefon: 05052506042

250 tl.ye düşünürseniz alıcı olabilirim.

Üst Alt