Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık kia ceed 2016 model

Musa savaş

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]benim babam diyaliz hastası %96 engelli raporu var[/FONT]
[FONT=sans-serif]onun raporundan yararlanarak babama bir araba aldım fakar babam annemden boşanmış ve başka bir kadına nikah kıymış şimdi boşanmak istiyor arabayada hak talep edebiliyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]arabadan çök memnunuz gerek yakıt gerekse performansı çok iyi ama arabada emegi olmayan birine gitmesini istemediğimden arabayı satıyorum ötvsini ödeyerek üzerime alamıyorum çünkü gücüm yok o kadar aracı ben 46.500e adlım arka cam filmi ön ve arka orjinal park sensörü felan ben koydurdum onlarla beraber 48.500 tuttu ıvır zıvırlarıda içinde araba 4.000 kilometrede[/FONT]
[FONT=sans-serif]1 ay oldu alalı beyaz kia ceed 2016 model araç ama yıla girmediğimiz için 2015 diye geçiyo[/FONT]
[FONT=sans-serif]136 beygir 6 ileri turbo dizel yakıtı ciddi derecede az [/FONT]

[FONT=sans-serif]ilgilenen olursa bana ulaşsın foto da atarım [ 0543 440 35 11 ] MUSA[/FONT]

42 bine bırakıyorsan alırım kardeş tüm evrak işlerini ben hallerdim 42 bini sayar arabayı alırım

musa bey arabayı siz satamazsınız, babanız satabilir, babanız satılmasını istiyorsa diyeceğim yoktur,

Araç sizin paranızla alınmış olsa dahi resmi olarak babanızındır ve babanızla ihtilaf halindesiniz aracı nasıl satmayı düşünüyorsunuz ki?
Babanız razı olmadan o araç üzerinde hiç bir tasarrufunuz olamaz.

Merhaba babamın üzerine engelli aracı aldım ama evleneceğim o yüzden nakite sıkıştım aracı satıyorum araç kia ceed beyaz kasımın ortasında aldık daha 3 aylık 8.200 kilometrede ama kilometre tamamen uzun yolda yapıldı sakarya istanbul arası. arabdan çok memnunum sıkışmasam satmam kia ceed comfort yeni 136 beygir modeli bi kere bile sigara içilmedi içinde. sıfırdan tek farkı kilometresi. Hatta! araca mıchelın kış lastiği aldım (1150 tl) onlarıda yanında vericem. fotolara bakmak için sahibindende ki ilan numarası:273506363
05434403511

Üst Alt