Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Ford Focus 1.6 Trend 2006 Model

Hocam son fiyat yetişen alır diye başlık atmışsınız ama emin olun o araç o fiyatla 10 yıl kalır ilanda . Aracınızı satmak istiyorsanız fiyatta biraz fedakarlık etmeniz gerek . Sitedeki 4 en pahalı araç . 40 bine makyajlı kasasını almak mümkün .

Örnek olarak bir ilan veriorum alakam yoktur direk aldım koydum araştırmadım . https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-ankara-arabasi-321322743/detay

Sahibindedeki fiyat politikasına aldanmayın , orda 35-40 yazanların hiç biri satılmayıp en son normal fiyatına indiriyorlar .

Ayrıca bu paralara dizelini almak mümkün , gerçek satıcısıysanız 2. elden kar etmek değil gerekirse zarar edebilirsiniz .

Uzun lafın kısası fiyat politikanız yanlış .

Umarım ifade edebilmişimdir , ben sadece daha çabuk satabilmeniz adına yazdım , eğer bir sorun varsa mesajımı editleyebilirim .

İyi günler.

engelli raporu olan birisi o paraya 0 araba alır (polo, clio...vb.)

Lone
ARKADAŞIM BU ARABA İÇİN ARKADAŞ NORMALİN ALTINDA BİR FİYAT İSTEMİŞ ZATEN, BU ARAÇ ŞARAP GİBİDİR YILLANDIKÇA DEĞERİ ARTAR :)
BİRDE EMİNİM Kİ 3700 TL VEREN ARKADAŞ BU NAKİTİN ÜZERİNE 10-15 BİN KOYARAK SIFIR ÖTV İNDİRİMLİ BİRÇOK MODEL ALABİLİR.
FAZLA SÖZE GEREK YOK.

Bu araba engelliye göre böyle ise normali ne kadarki

Üst Alt