Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Dacia arıyorum

mavicnc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 7 kişilik dacia logan mcv aranıyor

0545 443 51 38

aradığınız modeli ve otomatik mi benzinli mi bunu belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirler ve araca ne kadar bütçe ayırdınız buda önemli

Neden 7 kişilik arıyorsunuz?
Eskiden 7 kişilikler binek olarak geçerdi. Şuan bütün logab MCV ler hususi ticariden çıkıp binek katagorisine sokuldu.

dacianın otomatiği yok kardeş bildiğim kadarıyla..............

arkadaşlar arcı bulusam fiyatta anlaşırız
dizel öncelikli tecih sebebi
lpg olabilir
otomotik olması önemli değil bakımı ekonomik olsun yeter
hem az yakıyor hemde bakımı uygun sağ ayak tertibat yapılabiliyor
neden 7 kişilik aradığıma gelince aile geniş 5 kişilik araçlara sığmıyoruz

bilende konuşuyo bilmeyende biliyorsan konuş yada insanları yanıltma
dacia logan mcv lerin 5 kişilik olanları ticari geçer her yıl muayeneye girer
7 kişilik olanlar ise hususi otomobil dir 2 yılda bir muayeneye girer özürlü aracı için 7 kişilik olanları uygundur.

01-03-2012 Tarihinde aldığım aracı size satabilirim.üzerinde hiçbir tertibat yoktur.ilgilenirseniz bana özelden mesaj atabilirsiniz.araç 1300 km.dedir.

osye adlı arkadaşımıza hitaben yazıyorum dacia 5 kişilik araç aldık yeni sıfır ve satıcı bayi bu araçların son 7 aydır hususi otomobil olarak satıldığını bu yüzden de ötv indirimi ile bu aracı alabileceğimizi belirtti ve aldık. ama piyasa ikinci el olan bir çok 5kişilik mcv ticari olarak geçiyor. yeni alacak olan kişiler hususi otomobil olarak almış olcaklar. saygılarımla.

3 ay gün veriyorlar 1 de sıfıra gücüm yetmez

ne için 3 ay gün veriyorlar araba içinmi ? dayımlara araba aldığımız bayi ile iletişime geçin nazar renault orda ilteriş bey var size yardımcı olur.hem kredi koşullarıda dacia da şuan cazip isterseniz internet sitesinden telefonlarını bulabilirsiniz.

yok dostum o şöyle 5 yıldan önce aracı satmak istersen altığın ötv indirimini ödemek zorundasın devlet bu şekilde bu işin ticaretinin yapılmasını engelliyor 5 yıl arabaya bindin ve sattın sorun yok yine aynı şekilde ötv indirimi ile araç alabilirisin. bayinin bize söylediği bu.

yok dostum o şöyle 5 yıldan önce aracı satmak istersen altığın ötv indirimini ödemek zorundasın devlet bu şekilde bu işin ticaretinin yapılmasını engelliyor 5 yıl arabaya bindin ve sattın sorun yok yine aynı şekilde ötv indirimi ile araç alabilirisin. bayinin bize söylediği bu.

Sattıgın kişi engelli olsa dahimi ?

Yani şöyle örnek veriyim ötv indirimli 30 Bin TL ye alan kişi, 1 sene sonra engelli birine 28500 TL ye satsa.
Bu kişi bundan ne gibi bi karı olabilirki ?

yok sanırım engelli olursa sorun yok 5 yıldan önce satabiliyorsun diye düşünüyorum araştırayım yazarım.

Üst Alt