Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık C-MAX marka akülü merdiven çıkıp inme cihazı

blue_41

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ben kocaeli gölcükten ERSİN.yeni üye oldum şimdiden tüm arkadaşlara geçmiş olsun...merdiven inip çıkma cihazımı çok uygun bir fiyata vereceğim ilgilenen arkadaşların dikkatine

NOT:CİHAZIM SIFIR HENÜZ KOLTUĞUNA BİLE OTURMADIM...
0541 407 14 41

kartal,kardeşim ilgin için teşekkür ederim,ama daha yeni üye oldum ben ve bu siteyi nasıl kullanacağımı henüz tam olarak bilmiyorum ama en yakın sürede bir fotğrafımı koyacağım saol...

leman,ilgin için teşekkür ederim,benim bu cihazı almam sebebim evimin iki katlı olması idi,ama daha sonra tek katlı bir eve taşındığım için cihaza ihtiyacım kalmadığından dolayı ihtiyacı olan bir arkadaşa çok uygun bir fiyata vermeyi düşünüyorum.tekrar teşekkürler tanıştığıma memnun oldum...

Merhaba bu cihaz her merdivende kullanılabiliyormu yoksa merdivene birtakım düzenekler yaptırmak mı gerekiyor

mavi kalem34,arkadaşım bu cihaz tüm merdivenler için geçerlidir ve kullanımı çok rahat olup,herhangi bir aparat gerektirmeden,rahatça dairene çıkıp inebilirsin...tekşler.

Satılık C-max

bu fiyata yoookkk.ihtiyacı olan arkadaşların dikkatine!!! c-max 3000tl ve poşetleri üzerinde:))0541 407 14 41

Üst Alt