Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 1999 model Passat 1.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
2
Reaksiyonlar
0
PASSAT 1.6 automatik kilama model 1999 kombi
Kullanım: 2. El
Kaçıncı El: İlk Sahibi
Renk: Yeşil
Hasar Durumu: Hasarsız
Silindir Hacmi: 1.598 cc
Motor Gücü: 102BG
Yakıt: Benzin
Vites: Otomatik
Fiyat: 6250 Euro ( gümrük dahil )
km.123000
Özellikleri;
-Combi
-Auto
-Klima
-Abs
-Elektirik Cam
-Hava Yastığı
-Sentral
-102 Beygir
-Alarm
-Cd Calar
-Çelik Cant
-Elektrikli hafızalı koltuklar
-Hidrolik Direksiyon
-Hava yastıkları yan
-Elektrikli yan aynalar
-Merkezi kilit
-ESP
-MP3 Çalar

İletişim: taner.tefenlili@hotmail.de
Cep: 0538 332 35 95
Tertibat Hep İçindedir..
Engellilere Yurt Dışından Araba Temin Edilir..[/quote]

AutoScout24 - Araç detayları=
burdaki verdigim link almanya sitesi ykaridaki lanin aynisi sitede ki fiyati 3,650 avro ama üstteki ilanin sahibi 6,250avro istiyor buyrun aradaki farki siz görün.
not:almanya araba sietsinin türkçe dil secenegi mevcuttur.

slm prens micke
sen almanca biliyorsa al ne extra ne yaziyo biliyormusun 3650 euro orda almanyada al götür burda tmm

almanca bilmeme gerek yok...alman araba sitesinde türkçe dil secenegi mevcut ben sadece araba alacak olan arkadaslara bilgi veriyorum bir incelesinler kıyaslama yapsınlar diye yardimci oluyorum.

slm prens micken senin telefonu numara normal ev varsa yaz
bana ben acayim sana tmm
bekliyop senin dedi autoscut24 baktim 3650 yazi ne yaziyo oku automatik bozuk yaziyo ögren almanca bilmem diye yardimci olurum diyorsun

gercekleri dile getiriyorum diye beni üstü kapali tehdit mi ediyorsun...arkadaslar alman sitesinde 3650avro ama arkaadas 65250avro a satiyor şimdi aradaki fark 3bin avro=5,800tl kar yapiyor mafraf yapsa abartili 1,800tl gitse 4bin ytl kar kaliyor yani almanyada bir tanıdık vasitasıyla al aracini 4bin tl cebinde kalsin.

arkadas blöf yapma...herşey ortada göz var nizam var mantık var millette!yani kelime oyunlari yapma ben sadece fikrimi söyledim kimseye alma demedim ...isteyen alir isteyen almaz beni ilgilendirmez sadece bilgi verdim millete oke.

Milleti uyardığın için teşekkürler mickey. Allah razı olsun. Bende inceliyorum verdiğin siteyi. Takma sen onu.

Slm Prens arkadaşım
kimseyi kayırdığımdan değil ancak senin verilen ilanlara emsal olarak gösterdiğin araçlar ya dizel yada normal vitesli. Bunlara dikkat edip arkadaşları daha güzel yönlendirebilirsin.

Bu arada yanlış bildiğin bir konuyu hatırlatmak isterim. Yurt dışından gelecek herhangi bir aracın (ister 1975 model olsun ister 2009 model olsun) ortalama gümrük nmasrafları 1500 EURO yani 3.200 TL civarında. Yukarıda dediğin gibi 1.800 TL değil. bilgin olsun.

Saygılar.

prens

arkdaslarına ezbere yardımcı olma emek kardesıne kulak ver sen :))

www.autoscout.de www.mobile.de wwww.ebay.de www.autobild.de

bu tür sıtelerın hepsınının assgı yukarı türkce dıl sıtesı var evet.ama verılen türkce tabırde aracların sadece extraları mevcut.almanca bakıldıgındakı ınce detayların hıc bırısı yok.onun ıcın yınede almanca sözlükle veya bılenle taramanda fayda var 3650 euro dedıgın passatın motor defekt yazmaz türkce dılede yanı motor bozuk dıye yazmaz kısacası türkce veya baska dıl versıyonlarında bu konular yok

arama yaparken bu sıtelerde basıt arama her zaman ıcın senı yanılıtır dostum.sanzımanından 4 kapısından ps sınden her seyınden ınce aramalısınkı.ve alatakı detayı tam anlamalısınkı arkdasına verecegın aracta sekme olmasın.bu ıs senın ordan oturdıgun kadar basıt deyıl dostum.

ınsanları yanılıtma ben ne tanlceyım sen senceyım

selam arkadaslar;
passat arabasi bu ayin 16sinda almanyadan cikcak 20sine dogru denizlide olacak. egerki almak istersen 0535 495 49 22 arayip bakabilirsin...

slm arkadaslar yurt disina getireyorum bilgin olsun araba isi urasiyorum hangi araba isteyenler yardimci olurum isterse telefonu haberlesdirin ya da msn görüselim saygilarimiz arz ederiz

hala satamadın mı passatını...arkadaslar alman araç sitesinde türkçe dil secenegi mevcuttur orda aynısı ve hatta bi üst modeli 3600avrodur bilginize

Üye slm prens mickeymouse ne diyo helal olsun bedava arabayi ariyorsun vay be karislan bu dikkatine

prens kardeş
sana ne desek boş. bir kulağından giriyo diğerinden çıkıyor. yada hiç girmiyor. senin işin gücün yokmu? sen burada her bir şeye muhalefetsin. ne araba alıyorsun ne satıyorsun. habire millete sataşıyorsun. yapma böyle. ayrıca bilmediğin bir konuyu herzaman ben bilirim edasıyla cevaplaman herkesin canını sıkıyor. şu 3600 euro dediğin meşhur passatın ilan linkini verde bir araştırayım nasılmış. Bu sitede gereksiz yorum yapan insanlardan birisin bunuda bil. sen zaten yorum yapmıyorsun. sırf burada provakatörlük peşindesin. burada kendini çok komik duruma düşürüyorsun.konulara yazdığın yorumlara gülmemek elde değil. satıcı ilan verir bir bakarız ilana ilk cevap senden gelir. araç sahibi ilan verir bir bakmışız yine prens 2.sırada. ya yine diyorum herkes düşüncesini yorumunu yazıyor ama sen kim ne konu açarsa açsın hep karalama, arkadaşlara sataşma yapıyorsun. Bence senin burada bildiğin hiç bir şey yok.

sana bir abi nasihatı.
arkasında durabileceğin yorumlar yaz.

Arkadaşlar birlik olalım oturanboğaya mesaj atarım bu arkadaşımızın ettiği yeter adam gibi yorum yazıyorsa yazsın ikide bir ortamı germesin. Oturan boğa bi konuda son noktayı koymuştu konuları saptırmayın diye hala birileri anlamamış Oturanboğa yöneticimiz lütfen gerekeni yap bu arkadaş hakkında ...

Cahil birine izah edersizin anlamaya çalışır. Kaç kişi net acıklayıcı bilgi vermiş halen çok bilmiş prens Ama aslında hiç birşey bilmemişlerden olur kendisi. ÇUnkİ cahil biri dahi olsa ifade edilenlere rağmen bir genel araştırma yapıp öyle yorum yazmaya çalışır.
Ama arkadaş cahil olduğunu bas bas bağırıyor bizlerde halen değerli vaktimizi ayırarak prens anlayacakmış düşüncesiyle izah etmeye çalışıyoruz. ANLAMAZ ARKADAŞLAR ANLAMAZ BOŞUNA İZAH EDİYORSUNUZ.

işinize gelmeyince cahil biri ilan edin beni...siz çok kurnazsınız canım;ferhat seni hiç anlamiyorum zaten...ben sizin yaptiginiz uyanıklıgı ortaya çikardim diye bana muhalefet oldunuz başka yerden beni susturmaya çalişiyorsunuz...ben adim gibi eminim ki %100kkarla satiş yapiyorsunuz...bunu yakında kokusu çikar zaten merak etmeyin...siz 3600luk araci alip 6,500e sattıgınıza adim gibi eminim...beni ugrastırmayın.

slm pren mikekmouse bey efendi sana araba somadim sana git baskayerde al bana ne sen bedava ariyoresun arabayi gece ne kactin sen benim icim girme yazmayin lütfen

prens sen cok terbıyesız,yalancı düzembaz bır ınsansın.evet 100 de 100 deyıl yüzde 200 karla arabalar satılıyor varmı bır ıtırazın??????

alanlar memnun satanlar memnunun sana ne düser???? ne manyak bır ınsansın kardesım sen.........hata sayın oturan bogadakı yazmıs oldugu bır kac kelıme ıle burda senın ve saım beyın ayagını cözdü.....

gıt sende yap 100 de 500 kar et....hala utanmadan sıkılmadan ınsanların ılanlarını kötülyorsun....

kendın ıse türkce versıyonu adı altında 1.8 motorlu yola gıtmeyen aracları ınsanlara sunup pısknlık yapıp hala engellı engelsız ınsanlara saygıszlık yapıyosun.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt