Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sanki tüm suçu bana yıkacak gibiydi polis; Söyle ulan,kim yaptı bunu ! [ O an ]

XXL

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Söylenenlere göre 2 civarı yaşlardaymışım . Traktörün etrafında oyun oynarken alt kısmında bulunan bir pervane boşluğuna sokmuşum elimi ve kazağım sıkışmış . Pervane döndükçe kazağımı müteakiben parmaklarımı kaybetmişim . Kana motor yağı bulaşmış gerekçesiyle dirseğime kadar kesmiş doktor .
Uyumuşum, büyümüşüm..Böyle yaşamaya en başından başlamış olmamdan ötürü olsa gerek ki pek umursamamıştım kolumun olmadığını . Ta ki,koluna ne oldu ? sorularını önemsemeye başlayıp, benim böyle olmama sebep olan kişiyi alkışlamak istediğim ana kadar .
Olmadı , öğrenemedim , alkışlayamadım . Ne konuşmayı ne de konuşturmayı sevdim . Ha , beni tanıyanlar bilirler hayatı böyle sevdiğimi ve bunu hiç problem etmediğimi . Ama bilmedikleri şeyler de var , hayatı onlar varken sevdiğim ve böyle yaşamayı onlar varken kabullendiğim.. Yoksa kim ister ki ?
Uzun lafın kısası ; Ben istemedim , ne oldu bilmiyorum , kimi suçlamalıyım bilmiyorum , kime ne diyebilirim bilmiyorum . Başlıkta da anlatmak istediğim gibi ; Sanki tüm suçu bana yıkacak gibiydi herkes : söyle ulan , sen mi yaptın bunu ! : ) - Buraya kadar olan kısmı hayatımın asıl gerçeği ve sadece kendimle yaşadığım gerçek .
Yoksa tanıyan ve okuyan biri olsa ; hadi len , bize bile yutturacaktın der . Son derece sosyalim . Ben olmadan tek şey olmaz arkadaş çevremde . Otomobil sürer , halısaha maçları yaparım ki dayanmaz bana sahalar .Yakışıklıyım evet , bir çok kızla sevgili olup , pek azını sevmiş olsam da son sevdiğim hala sevgilim . 21 yaşında memur olmuş , keşke iki kolum olmasa da senin yerinde olsam -sözlerine maruz kalmış biriyim . Kıskananlar bile var ziyadesiyle .
Gerek mesai arkadaşlarım , gerek sosyal çevrem beni,bir kolu olmayan değil de , her şeyi, bilhassa aklını ve zekasını kullanabilen biri olarak tanımlar .
Ağır Roman'la son vereyim yazıma ;
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye;
Zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın.
Raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı,
Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın !

derler ya Allah c.c. biyerden alınca bıyerden verır dıye sana baya cömert davranmıs helal kardeş , milletin senı kıskandıgı kadar var , tebrıkler...

bazen bir an geliyor içinde biriktirdiklerini böyle yazıyorsun sonrasında kaldığın yerden devam :) kaldığın yerden devam etmek önemli olanda çok şükür devam ediyoruz :)))

Üst Alt