Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Samsung akıllı telefon öneriniz

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 1000/1200 tl samsung telefon öneriniz var mı

Samsung Galaxy C5 olabilir fiyatı hepsiburada.com da 1239 TL

Fiyatı birazdaha artırırsanız eğer size A serisini tafsiye ederim kaliteli ve uzun zaman kullanabileceğin bir cihaz olur bana göre en kötü serisi j seri.

A3 telefoncu arkadaş iyi değil dedi bende geri bıraktım..j serisi nasıl kullanışlımı bide internet üzerinden alacağım en uygun veren site sanki n11 gibi me geldı

sonbahar.44 j serilerinde kasılma oluyor genelde diye çok şikayet duyuyorum a seri düşünür ise a5 a7 a8 a9 bunlar biraz yüksek fiyat olarak ama uzun süre kullana bileceğin bir cihaz olur
Ben es serisini kullanıyorum.

Arkadaşın dediği c5 güzel telefona benziyor karşılastırma yaptım c5 j7 a3 biraz biraz fark var c5 başka sitelere bakıp sipariş vermek istiyorum

Cihazdan beklentin nedir oncelikle ,performansı yuksek bir cihaz duşunuyorsanız markalara gore fiyatlarıda aşırı derecede fark ediyor xaomi,huawei gibi hem fiyat açısından hemde performans açısından oldukça olumlu yorumları var,tabi model olarakta fark ediyor,buyuk ekran buyuk pil performans vs

Şarjı önemli bide çıkartılan sarjlarmi daha dayanak telefonda sabit olanlar mi daha iyi oluyor?hız performans önemli suan samsung s4 kullanıyorum bu yeterli geliyor benim için,xaomi özellikleri iyiye benziyor

A8-6 kullanıyorum 3 yıl oldu hiç sorun çıkarmadı.
Benim kadar hor kullanan da yoktur sanırım.
Öğretmenim. Telefonu Tablet niyetine kullanıyorum diyebilirim. flash bellek bağlıyorum. miyon tane veri indiriyorum. virüs vs olayı da olmadı hiç .
Tavsiye ederim .
Fiyat ooarak daha uygun bişey arıyorsanız yine A serisinde uygun fiyatlı modeller var.

HTC desire serisinden al . Samsung'lardan çok daha kalitelidirler .

Üst Alt