Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık raporları ücrete tabi olmuş..?

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
30
bugün hastaneye sakatlık raporu almak için gittim ve bana artık raporların ücrete tabi olduğunu ve bu ücretinde 90 ytl olduğunu söylediler. üstelik yeşil kartlı olmanız da fayda etmiyormuş. herkes için geçerliymiş bu durum.
bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

bende geçen hafta taksim ilkyardım hastanesinden 3 aylık ilaçlarımı almaya gittim. vezne bana diyor ki 2005 yılında çıkardığınız raporun ücreti verilmemiştir. ne yapıp ettiysem sonunda benden 30 ytl aldılar.

ama oraya beni işkur yönlendirdi. nasıl olurda ilkyardım benden para alır. alsaydı bile o zaman alsaydı enden ardan 4 sene geçtikten sonra istiyor.

bakalım yolumuz nereye gidecek arkadaşlar. ben bu bizim daha iyi günlerimiz sizce...

devlet yavaş yavaş zulmünü artırıyo bi gün bu yapılanların hesabı sorulacak :evil:

şEKERKIZ RAPORU BİREYSEL OLARAK MI ALMAK İSTEDİN YOKSA BİR KURUM ARACILIĞI İLE Mİ YÖNLENDİRİLDİN? :?:

bir kuruma verilmek üzere almak istedim.ancak resmi evrakla gönderilmedim.işin komik tarafı muhtaçlık aylığına bağlanmam için istendi rapor.bide maaş bağlatmaya çalıştığım vakıflar bölge müdürlüğüne verdiğim sakatlık raporumun verilmemiş olduğunu söylediler.yani verdiğimi bildiğim raporum kaybolmuş oluyor.bu ne anlama geliyor arkadaşlar ?böyle bi durum yaşayan varmı aceba içinizde?raporum kaybolduğu için de yenide rapor almak zorunda bırakıldım.tabi onlar bunu kabul etmiyorlar ve sen vermemişsin diyorlar.bu durumda nasıl bi yol izlemem gerekiyor?

ne farkeder ki benim ki kurumuyu da ne oldu (türkiyue iş kurumu) 4 sonra tekrar para aldılar.

Şimdi İŞKUR un istemiş olduğu iş gücü kaybı raporunu almak için hastaneye ücretmi ödememiz lazım ödemeden alabiliyormuyuz

kalbiniz tağcınız olsun

raporu kaymakamlığa ve ya valiliğe başvurdunuz an çözülecektir antalya valiliği bu konuda hassas oldunu biliyorum saygılar

Üst Alt