Bir kişinin bana acıyarak baktığını hissettiğim an o kişiden nefret ediyorum. Hatta bazen yardım etmeye kalkışıyorlar örneğin bir bardak su alacaksam "sen dur ben vereyim sen zahmet etme ben daha kolay gider alır gelirim " gibisinden.. Bende bunlardan hiç hoşlanmıyorum ki aslında karşımda ki kişinin yerinde ben olsam bende aynını yapardım sanırım.. Yardım tamam ama sakat olduğunu hissettirerek yapılan yardımlar benim hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri ve böyle davranan kişilere karşı oldukça soğuk ve ukala oluyorum hatta o kişilerden nefret ediyorum..
Aslında sağlıklı bir kişi bizim psikolıjimizi ne kadar anlayabilir o da bilinmez belki kendince doğru olanı yapıyordur vicdanen huzur bile duyuyordur eminim böyle davranmaktan.. Ama bunu yaparken karşı tarafın ne düşündüğünü hiç düşünmüyorlar sanırım.. Ben sakat olduğum için bana ayrıcalıklı davranılmasını istemiyorum..
Aslında sağlıklı bir kişi bizim psikolıjimizi ne kadar anlayabilir o da bilinmez belki kendince doğru olanı yapıyordur vicdanen huzur bile duyuyordur eminim böyle davranmaktan.. Ama bunu yaparken karşı tarafın ne düşündüğünü hiç düşünmüyorlar sanırım.. Ben sakat olduğum için bana ayrıcalıklı davranılmasını istemiyorum..