Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sahte rapor ile MEB'e memur olarak atandı. Bunu nasıl ihbar edebiliriz?

legend0102

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
:mad:
düzenlediği sahte rapor ile MEB memur alımında atandı. atamasının iptal edilmesi için ne yapılmalı.
bu resmen bir sahtekarlık arkadaşlar. hakkımızı yiyorlar. atanan kişinin herhangi bir özrü yok. hangi mercilere başvurmak lazım. gerekirse o şahsın isim,adres ve iletişim adresini verebilirim.
bu durum çok büyük bir haksızlık ve şuç arkadaşlar.

Düzenlediği sahte rapor yüzünden ceza alabilir,fakat ataması gerçekleştiği için iş sahibidir artık.
Sanırım bu zihniyet te işler bu şekilde yürüyordur, biri kesin akıl vermiştir.İnşallah şikayetinize ilgilenen biri çıkarda hak yerini bulur da cezasını çeker.

Eğer bu söylediğin gerçek ise bırak görevine başlasın ve sen o kişinin raporunun sahte olduğunu ıspat edebilirsen en az şu ikisinden yargılanır, Sahte Evrak Düzenlemek, Devleti Yanıltmak.

savcılıga dilekçe vermen yeterli evrakta sahtecilikten yargılanır eger suçu sabit görülürse hem memurluğu yanar hemde hapis cezası alabilr.

hangi biriyle uğraşacaksın ben ilçe başkanın 6 çocuğunun sözleşmeliden özürlü kadroluya geçirdiğne şahit oldum.hemde sapa sağlamlar.

Arkadaşlar görünüş bakımından sağlam gözüken özürlüler var, kimseyi suçlamamak gerek, önce ispatlarsın, yada şüphe duyduğun kişi için soruşturma istersin,

Görünüş bakımından sağlam gözüken özürlüler,
böbrek hastaları, kalp hastaları, tansiyon, şeker, epilepsi (fakat parsiyel olanlar), alerji, psikolojik, sinir sistemi, migren, beyin cerrahi vs

şu psikolojik rapor olayı tekrar düzenlenmesi lazım bence geçenlerde sağlık raporu çıkartmak için gittim hastaneye adamın ayağı yok %20 kolu yok % yine %20 ve inanın bana 100 kişiden 80 ni psikolojik için başvurmuş ve çoğu da %60 üzeri aldı
adamlara bakıyorum muhabbet ediyorum benden daha normaller neymiş efendim sinirlerine sahip çıkamıyorlarmış ve burda haksız hak kazanan arkadaşlar var bence buna dur demek lazım zaten çakma raporların çoğu psikolojikten veriliyor.

legend0102;

kardeş kesinlik le ve kesinlikle suç duyurusunda bulun banane deyip gecme unutmaki senin benim ve diger gercek engellilerin hakkına tamahkar ediyorlar bu yahudiler:mad:

Arkadaşım böyle insanlar çok lütfen bunlara kayıtsız kalmayalım nereye başvurmamız gerekse başvuralım. Benim duyduğum sınav notu yükseltilen de var yine yaptılar yapacaklarını.

bi arkadas doğru bir noktaya değinmiş. bazı arkadasların görünüşünde fiziksel olarak hiç bir bozukluk yok.

mesala ben karaciğer nakli oldum. göbeğimi açmadığım sürece kimse bana herhangi bir şey olduğunu anlayamaz. çok iyi bir fiziğim var, halı saha maçöları yaparım vs. vs...
ama aynı zmanda % 70 raporum var hergün 17 adet ilaç kullanırım sırf vücudum nakil yapılan organı kabul etsin die. ama bir allahın kulu dış görünüşüme bakıpta bu adam engelli diyemez.

dışarıdan bakıpta lütfen yanılgıya düşmeyelim. iyice arastırılıp emin olduktan sonra suç duyurusunda bulunalım sonucta o insanında bi onuru gruru var. böyle bi suçlama ile karsı karsıya kalması eger haklıysa insanları derinden etkiler üzer.

Kardeş Bimer e,MEB e,dpd e Cumhurbaşkanına aklına gelen her yere sahte rapor alan kişinin adını soyadını adresini yazarak şikayette bulun.mutlaka ilgilenecekler.Bunun gibi yüzlerce kişi var doktor ayarlayarak sahte rapor alan.

Bu ataması yapılanlardan tekrar rapor istedikleri takdirde emin olun ki yüzlerce kişinin rapor oranı %30 u geçmeyecektir.

sgk kurumu bakanlık tarafından raporlar inceleniyor iptaller ediyorlar merak etmeyin
söz konusu sahterkarlık varsa ilgili makmlara bildirmen yeterli özellikler bimere

savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.eğer raporun sahteliği kanıtlanırsa,şimdilik birşey diyemeyiz,evrakta sahtecilikten,yalan beyandan,memuru kandırmaktan vs. epey canı yanır...

Bilgilerini yazda siyasi partilere gönderelim, ilgilenirler muhakak, hazır referandum var ortalık kızışsın biraz daha....

ben böbrek naklı oldum benı kımse anlamaz ama işte raporum var yuzde 70 dıyer hastalıklar artı yanı kardesler ama tabı olur olur anada bısey dıyemem :(

yeni rapor istensin dedik atandıgı ilden kurumun seçecegi bir hastaneden dünya alem kıyametler çıkardı!!
işde çakma engelliler bir bir çıkıyor.. benimde tanıdıgım var ama bu kişisel olarak bir noktaya getiremezsin MEB hatası rapor istememek oldu gözle görünür bariz engelliler hariç herkesten rapor isteyecekdi çünkü engelli olmadıkları her tarafından belli ediyor

bimer, il sağlık müdürlüğüne bildirmiş. Telefon açıp sordum. İşlemler başlatılmış. inşallah her şey ortaya çıkarda cezasını bulur ataması iptal olur.

Bu insanlar Allah'tan korkmaz mı acaba ben onu merak ediyorum, iş siyasete gelince herkes dindar herkes hak hukuk gözetir herkes dürüst, iş torpile gelince caiz..

haram ekmek mi? yarın bu adam evlendiği zaman çoluğuna çocuğuna haram lokma mı yedirecek? büyük vebal bu Allah korusun.

Yav vazgeçin böyle şeylerden en büyük usulsuzlüğü yine bu sitede ben yazdım kardeşim devlet memuru olmakmı istiyorsun iş kurun alımına başvuru yap kendi ilin iş kuruna sonra işin tamamdır ama nasıl elinde pisikyatri raporun olması şart ister puanın sıfır olsun önemli degil önce terör magduru sonra pisikyatrili hastalar öncelikle onlara 2007-2009 işkur üzrinden 120 adet sınava başvurdum online olarak girenlerin hepside bu raporlara sahip insanlardı adamlar benden senden saglam insanlardı

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BUNU YAPANA BELKİ BİZLERDEN BİRİ GİRECEKTİ YAZIK:mad:

arkadaşlar iyi güzel şeyler düşünün ki işiniz güzel gitsin, yani birilerini şikayet etmeyi ben pek doğru bulmuyorum onlar ne kadar yanlış yaparlarsa , allahtan bulsun demek daha iyi die düşünüyorum. belki geçerli bir nedenleri var ondan yapıyorlar. bilemeyiz ama yanlış tabi

tony1453;

Yani koyun gibi seyredelim mi diyorsun, sahtekarlık yapan adamın ne gerekçesi olacak.

Kanı bozuk insan müsvettesi işte.

Bu ülkede ne çaresiz insanlar var, herkes kendi derdini bahane etsin gitsin sahtekarlık yapsın hakkımız gaspedilirken bizde mal gibi seyredelim, ertesinde oturup allahından bulsun çekelim....

Geçiniz efendim geçiniz... böylelerini bırak ihbar etmeyi, taksimde sallandıracaksınki binlerce insanın hakkında gözü olanda o hakkı vermeyende kendine çeki düzen versin.

Ağır gelecek bazılarına belki önerim ama gerçekler acı ben ne yapayım...

Merhaba arkadaşlar bu memur alımlarında kimsenin günahına girmek istemem ama çok gidip özürlü raporu alan çok olmuştur bu konuya katılıyorum insanları anlamıyorum.

Üst Alt