Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sahip olduğum tanıyı askerlik muayenesinde paylaşmalı mıyım?

Oktaynef

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar öncelikle,Nerdeyse 12 yaşından beridir çeşitli sebeplerle psikiyatrlarla içli dışlı oldum. Okkb Tanım var ancak hiç devlete gitmedim. Aşırı yemek seçen, akrabasında bile uyku uyumakta zorlanan birisiyim. Istemediğim birşeyi yapmamda mümkün değil mecbur bırakıldığımı yada zorlandığımı hissettiğimde ya aşırı stresten kusuyorum yada sözlü/fiziksel şiddete başvuruyorum, o yüzden koğuşta 2 günden fazla dayanabileceğimi sanmıyorum. Bişey demez susarsam o askerlik bitmez gibi geliyor öte yandan kişilik bozukluğu tanısı alıp geleceğimide yakmak istemiyorum, bildiğim kadarıyla ehliyetimi kaybetme ihtimalim bile var o yüzden bilen birilerine danışmak istedim. Doğruyu söylemekmi daha iyi, gizlemek mi? Yoksa bana bi şekilde muafiyet kazandıracak ileride önüme sorun çıkarmayacak daha hafif bir hastalığa sahipmiş gibi davranmak mı bir bilene danışmak istedim.

Oktaynef

Bence söylemelisin ayrıca bu saydıklarından muafiyet vermeyebilirler ve devlet hast hiç gitmemiş olman dezaavantaj özel hast teşhişlerini pek ciddiye almıyorlar ama öyle bir yazmışsın ki anlatırsam kesin muafiyet verirler gibi o kadar emin olma.
Askerlik yapmama olayı eskiye göre sıkıntı yapmıyor kimse ehliyetle alakalı sıkıntı olmaz.
Neticede askerlik stresli bir ortam rahatsızlığın artabilir.
Senin için hayırlısı neyse o olsun kolay gelsin.

Üst Alt