Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bediii bende satıyorum celeron-356 ram 5 senelik 250 ye kadar vereceğim başka özelliklere nerden bakıyoruz arçelik ve bir defa format atıldı manisa izmir hatta neresi olursa yollarımda bizde hizmet kapıya kadar bu arada
selam
cok merak ediyorum acaba bu sitede bu bilgisayar satanlar neden bu kadar yuksek para istiyor. acaba engellilerde paramı fazla.
pentıum4 cpu 2,00ghz 768mb ram 200 liraya aldım.
bunları hep edip balkan adlı kişi yazardı ama bu sefer ben cevap verıyım dedım.)))
intel core duo 1.8 işlemcili
1 gb kingston ram
256 nivida ge force ekran kartı
dvd writter
17'' samsung flat monitör
card reader
orjinal windows vista starter
bu bilgisayarı 500 tl ye satabilirim arkadaşlar ilgilenenlere istanbul içi gelip bakabilir!!!
lakostenin pcsi sadece verdiği özellikler göz önünde bulundurulak 90 tl ediyor. siz satın bakalım 300 400 e nasıl satıyonuz bunları.
bu arada bır arkadas demıs neden yüksek fiat veriyolar. Bilmedikleri için rakamı kafalarından ne kadar isterlerse yazıyorlarda ondan yüksek fiat veriyolar. geçen edipbalkanın bir pc wardı satılık qirin bakın 500 lira gibi bir fiata veriyodu. onun gibi makıne olsun yazın 400-500 işi bilen fiatları normal tutuyor bilmeyen kafadan ATIYOR.
Ben araştırdım arkadaşlar. Benim pc 150-200 arası eder dediler.
150 ye müşterisini buldum ve sattım. Ben pc den anlamam onun için 350 demiştim. Üzgünüm.
Üzgün olmanı gerektirecek bi durum yok.Satıcı malını saabileceği en yüksek fiyattan satmak,alıcı ise en düşük fiyattan almak ister.
Konu bilgisayar olunca normalin çok üzerinde fiyat vemek gayet doğal.Zira insan 1 ay önce 1000 liraya adığı malın 1 ay sonra 500 lira debileceğine pek inanmak isteiyor.