Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık bakanlığına aslı gibidir raporuyla başvuru yapılabilir mi?

sedatmir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bazı arkadaşların ankaraya başvuru için gittiğini ancak aslı gibidir onaylı rapor sunduğu için evraklarının kabul edilmemden memleketlerine gönderildiğini okuyorum.Arkadaşlar ben henüz özel sektödeki işime son vermediğim için henüz sınavı kazan biri olarak evraklarımı teslim etmeye gidemedim haftaya gidebileceğim.ancak şu belirtmeliyim ki kimsenin engelli arkadaşlara böyle bir maduriyet yaşatmasına hakkı ve yetkisi yok.bende aslı gibidir ibareli raporumla gidicem. lütfen bu şekilde muamele gören arkadaş istenilen başvuru evraklarını dilekçe ile vermeyi önersin ,kim ne sebeple hangi yetki ve hangi kanuna yönetmeliğe göre kabul etmiyorsa adını soyadını ünvanını ve imzasını atsın altına madem bu kadar güveniyor kapıdan gönderiyorsa insanları eli boş şekilde evine.. neden aslı gibidirle başvurabiliriz ;
1 sağlık bakanlığı atama kılavuzunda buna müsade ettiği için ;
[FONT=Times New Roman]1- İLAN EDİLEN KADROLARA ATAMA ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER:[/FONT]
[FONT=Cambria][FONT=Cambria]a)[/FONT] [/FONT][FONT=Times New Roman]Gerekli hallerde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 40'ıncı
maddesinin 2. fıkrası gereğince kazai rüşt kararının aslı veya noter onaylı sureti,[/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Cambria][FONT=Cambria]b)[/FONT] [/FONT][FONT=Times New Roman]Öğrenim durumlarına ilişkin diploma asılları veya onaylı örnekleri, diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili
kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma veya örnekleri ile değiştirilebilecek
belgelerin aslı veya noter onaylı sureti,[/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Öğrenimi yabancı ülkelerde yapmış olanların diplomaları veya örnekleri ile
birlikte denkliğinin kabul edildiğine dair ilgisine göre Millî Eğitim Bakanlığı veya Yüksek
Öğretim Kurulunca verilecek belgelerin aslı veya noter onaylı sureti,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]c)[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Özür
durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince sağlık kuruluşlarından alınan Resmi Sağlık Kurulu Raporunun aslı veya noter onaylı sureti,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]2-)Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şartların belgelendirilmesi [/SIZE]
[SIZE=3]Madde 10- Kamu kurum ve kuruluşlarınca talep edilmesi halinde, Devlet memurluğuna atanacaklarca; [/SIZE]
[SIZE=3]a) Nüfus hüviyet cüzdanının, [/SIZE]
[SIZE=3]Gerekli hallerde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 40 ıncı maddesinin ikinci fıkrası gereğince kazai rüşt kararının, [/SIZE]
[SIZE=3]b) Öğrenim durumlarına ilişkin olarak diploma asılları veya onaylı örnekleri, diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde, öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma veya örnekleriyle değiştirilecek belgelerin, [/SIZE]
[SIZE=3]Öğrenimini yabancı ülkelerde yapmış olanların diplomaları veya örnekleriyle birlikte denkliğinin kabul edildiğine dair ilgisine göre Milli Eğitim Bakanlığı veya Yüksek Öğretim Kurulu'nca verilecek belgelerin, [/SIZE]
[SIZE=3]Öğrenimini yabancı ülkelerde yapan sağlık ve yardımcı sağlık personelinin ise 11/4/1928 tarihli ve 1219 sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun ve 25/2/1954 tarihli ve 6283 sayılı Hemşirelik Kanunu gereğince diplomalarının onanıp tescil edildiğine dair Sağlık Bakanlığı'nca verilecek belgelerin, [/SIZE]
[SIZE=3]c) Adli sicil kayıt belgesinin, [/SIZE]
[SIZE=3]d) Özür durumlarına ilişkin, Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, sağlık kuruluşlarından alınmış olan resmi sağlık kurulu raporunun, [/SIZE]
[SIZE=3]e) Atanılacak kadronun gereği olarak kurum ve kuruluşlarca istenilen kurs bitirme belgesi, bonservis, sertifika ve benzeri belgelerin, [/SIZE]
[SIZE=3]asılları veya noter tasdikli nüshaları ibraz edilir. [/SIZE]

[/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

benim raporum hastanenin kendisinin aslı gibidir.yönetmelikte noter onaylı diyorl.

necii arkadaşım merhaba öncelikle bende dün gece pek çok şey yazmıştım diğer forumda ama silinmiş şuan iş yerindeyim iş arasında yazdığım için cümlelerim devrik olarabilir kusura bakma:) aslında çok bişey farketmiyor dün gece oturup araştırdım bir çok şeyi
öncelikle;
1-) milli eğitim bakanlığının atama kılavuzunda da aynen şöyle deniliyor "http://www.memurlar.net/common/documents/2925/%C3%96Z%C3%9CRL%C3%9C%20PERSONEL%20%20KILAVUZU%20%2014%20N%C4%B0SAN%202010.pdf linki tıklayarak tamamını görüntüleyebilirsiniz.7 madde konumuz ile ilgili; raporun ve dieğr belgelerin aslı yada kurum onayları nüshaları deniliyor.
2-) sağlık bakanlığının atama kılavuzunda; link " T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü " K maddesi
aslı yada noter tastikli örneği deniliyor.
3-)[FONT=Arial][SIZE=2]ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK YARIŞMA SINAVLARI HAKKINDA YÖNETMELİK te en sağlamıda bu arkadaşlar [/SIZE][/FONT]ZRLLERN DEVLET MEMURLUUNA ALINMA ARTLARI LE YAPILACAK YARIMA SINAVLARI HAKKINDA YNETMELK madde 10 sorumuzun cevabını veriyor açıkca.

neci arkadaşım keşke eline o raporları tutuşturup seni gönderen yetkiliden yazılı beyan isteseydin neden kabul edilmediği ve ne istendiğini orda belirtip imzasını altına atsaydı.resmi işlem yapıyoruz lafla olur olmaz demek kolay cesareti varsa imzalı olarak sana söylediklerini yazsın istesin imzasını atsın görürüz bakalım yönetmelikte olan şeyi hangi gerekçeyle kabul etmediklerini mahkemede açıklarlar ben ısrarlıyım haftaya gidicem .ben kabul etmiyorum kelimesini kullanandan yazılı belge isticem versin öle gidicem.dilekçe yazarım gerekirse sınavı kazandım gerekli belgeleri ekte tarafınıza sunuyorum eksiklerin tarafıma yazılı olarak bildirilmesini rica ederim şeklinde yazsınlar bakalım ozaman ne yazıyorlarsa. öyle sözle insan kovalamak bu memlekette var herkes ağaoğlu mübarek ben istedim oldu olucak ne güzel istanbul ya yönetmelik kılavuz var elimizde mahkemede var allaha şükür ülkemde hayırlısı bimere mail atalım ben yaşamadığım için sorunu henüz bimer e mail atmadım ama madem sen canlı örneksin bu konuda hemen atıyorum herkes atsın lütfen...

[FONT=Arial][SIZE=2]ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK YARIŞMA SINAVLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 2010 agustos ayında güncellenmiş kurumdan raporun aslını götürmediği için geri gönderilen arkadaşlar yönetmeliğin çıktısı ile gidin lütfen izah edin bakalım ne diyecekler ben istanbuldayım şuan gidemiyorum.Ayrıca bımer e mail atın lütfen ilgi yönetmeliğe aykırı hareket edildiği için madur edildiğinizi ve gereğinin yapılmasını rica edin. bende şuan bımere mail attım konu hakkında .[/SIZE][/FONT]

yukarıda yayınladığınız sınava girmeden önce beyan edilecek belgeler.ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.bugün yeni rapor için hastaneye gittim çalıştığım için rapor veremezlermiş(istihdam için).anlaşılacağı üzere her durumda hakkımızı elimizden alıyorlar.

memur şube müdürüne gösterdi şube müdürü olmaz dedi.bendeki noter değil hastane aslı gibidir.

bugun ankaraya gıttım benden aslını aldılar raporun aslı gıbıdır var dedım onu almadılar ya aslı gıbı ya hıc dedıler haberınzı olsun

necii yetkili başka hastane varsa oraya git özür oranını yeniden belirlemek istiyorum de.. bireysel başvuru dilekçe ile mecbur çıkartacaklar eski raporum falan var deme. dilekçede sağlık bakanlığı sınavını kazandım.. bakanlık raporda eksik ibarelerin doldurulmasını istiyor de .. elimde mis gibi yeni rapor oldu :/ ankaray gidince yenisini vereceğim

gittiğim hastanedeki yetkili kişi yeni rapor almam halinde yeni kanuna göre özür % nin düşeceğini belirtti.2004 tarihli raporumda %45 yeni çıkartacak olduğum raporda %20 ye düşüyor.(yeni kanuna göre) alsam bile hakkımı kaybediyorum.sedatmir arkadaşın dediği gibi
Özürlü personel alımı ilanı doğrultusunda, " Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik" ve "Sağlık Bakanlığı Atama ve Nakil Yönetmeliği" göre
K- ATAMA İŞLEMLERİ

1- İLAN EDİLEN KADROLARA ATAMA ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER:
a) Gerekli hallerde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 40'ıncı
maddesinin 2. fıkrası gereğince kazai rüşt kararının aslı veya noter onaylı sureti,
b) Öğrenim durumlarına ilişkin diploma asılları veya onaylı örnekleri, diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili
kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma veya örnekleri ile değiştirilebilecek
belgelerin aslı veya noter onaylı sureti,
Öğrenimi yabancı ülkelerde yapmış olanların diplomaları veya örnekleri ile
birlikte denkliğinin kabul edildiğine dair ilgisine göre Millî Eğitim Bakanlığı veya Yüksek
Öğretim Kurulunca verilecek belgelerin aslı veya noter onaylı sureti,
c) 16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Özür
durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince sağlık kuruluşlarından alınan Resmi Sağlık Kurulu Raporunun aslı veya noter onaylı sureti,
4- Son 6 (Altı) ay içerisinde alınmış Savcılık Belgesi (Adli sicil kaydı)
5- Nüfus Cüzdanı Sureti (Noter Tasdikli) veya Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğinin Aslı
6- İkametgâh İlmühaberi
7- Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi ( Askerlikle İlişiği Bulunmadığına Dair)
8- 6 Adet Fotoğraf (4,5 x 6 Ebadında)
9- Mal Bildirim Beyannamesi
baknlıktakilerin yaptığı yönetmeli ihlaldan başka birşey değil.illede aslını ibraz etmek zorunda değiliz

ben diyorum ki bimer'e göndereceğimiz mailler aynı olsun????

merhaba

sedat kardeş ve necii kardeş merhabalar...

ben evraklarımı geçen perşembe bir yakınım vasıtasıyla bakanlığa gönderdim.evraklarımdan 1-diplomamın Siirt ünv.den aslı gibidir nüshasını
2-ank.numuneden aldığım(almak için 1 ay uğraştığım yeri geldi rapor yok geçersiz demelerine rağmen) aslı gibidir mühürlü nüshasını

bize bunların asıllarını getirin demişler.yakınım evrakları vermiş ordaki memura o sırad beni aradı memurla ben de görüştüm (03125851678) illaki aslı gelecek diyor.dedimki bunun geçerli olamayacağına sizmi hüküm veriyorsunuz.yok dedi bunu ayrıca komisyon değerlendirecek.komisyon toplanıp karar verinceye kadar ömrümüzden ömür gidecek.Sağlık bakanlığı bilgi edinmeye yazılı bir durum maili attım.bana bir numara verdiler.03124307038 5510 dahili bu telefona çıkan bayana durumu ilettim ama o da yapabileceğimiz bişi yok diyor.ne salak memurlar anlamadım gitti.kusura bakmayın bu şekilde yazıyorum ama kaç gündür çok gerginim.burdan haberdar olalım birbirimizden şimdilik kalın sağlıcakla.

benimde çocuk felci rahatsızlığım var.2002 yılında %50 sürekli çalışabilir ibareli raporum vardı.aslı o dönemde vergi muafiyeti için ankaraya gönderildi.bende de devlet hastenesinden almış olduğum raporun aslı gibi onaylı sureti var elimde bu suretle özel sektörde 2 işe başladım son 6 yılda hiç sorun yaşamadım.oysa şimdi devletin yaptıgına bak.2006 sonrası benim rahatsızlığıma verilen oran %20 30 arası malesef maduru çok bu uygulamanın.bir kanun maddesiyle engelli statüsünden çıkarıldık.bazı arkadaşların 2006 iyi oldu engelli olan olmayan ayrıldı diyor görüyorum forumlarda ama ilerde bir kanunla onlarında özür oranları %40 altına çekilebilir ilerde o nedenle lütfen duyarlı olsunlar diyorum.kazanılmış haklarımız var 2006 yönetmeliğinde sürekli ibareli raporlar geçerli deniliyor.atama kılavuzunda ve memur atama mevzuatında kurumdan onaylı nusha yeterli diyor hala neyin mücadelesini veriyorlar bende anlamadım.özel bile daha anlayışlı bumu posizitif ayrımcılık.ben işimden 31 ocakta ayrılıyorum özel sektörde çalışıyorum.ancak haftaya gidebileceğim bakalım diretcem yazılı olarak neden aslı gibidir onaylı raporu kabul etmediklerini yazılı olarak imzalı olarak bana versinler olmadı mahkemeye taşıcaz başka çaremiz yok.raporu aldığımız hastaneler belli gitsin araştırsınlar kayıtlarımız var çok şüpheleniyorlarsa.bende arıyayım bakalım yarın verdiğin numarayı bimere mail atalım arkadaşlar olayı net olarak ifade edip madur oldugumuzu güncel olarak bilgilendirelim birbirimizi inş çözülür ugraştırmazlar.

bende yarın bu numarayı arayacağım ve konuşacağım sadetmir arkadaş.bugün senin araştırıpta yayıladığın ve sağlık bakanlığının halen klavuzunda bulunan üstte yayınladığım bilgiye istinaden sb tüm numaralarını aradım hiçbirisi açmadı.yarında aramaya devam edeciğim ve en kısa zamanda bu sorunu allahın izni ile çözeceğiz.bu ülkede engelli olmak gerçekten çok zor.yeni çıkan rapor yasası da gerçekten hemen hemen herkesi mağdur ediyor.iyi akşamlar.....

eşiminde çocuk felci rahatsızlığı var. onun özürlülük oranı %40 dı yeni yasaya göre çok komik ama % 7 ye düştü ????????????????????????????

malesef öyle en madur olan çocuk felçliler oldu 2006 yasasıyla ve sayısı çok fazla %20 30 veriliyor bildiğim kadarıyla belkide o yüzden madur ettiler sayıları çok olamsı sebebiyle felc olmuş ayaklarında kısalık diğer ayağına göre en az %50 incelik olan bu rahatsızlığı olan arkadaşlar ya alet yardımı ile ya tekerlekli sandalye ile yada topallayarak kendi çabası ile yürümeye çalışıyor hayatını sürdürüyor ama utanmazlar özürlü değilsin diyor. sokakta dilenmeye çıksam inan bana istanbul gibi yerde iyi para toplarım özürümü göstererek ama bu üçkağıt amaçlı düzenleme yapanlar inanmaz inanmak istemez işlerine gelmez senin özürlü olduğun sonra iş ister hak ister bu özürlü kanun çıkar yok say en basiti bu tabi. 2002 de aldığım rapor %50 2006 da aldığım rapor %40 sürekli ibareli raporlarım var benimde ama ikisininde aslı yok elimde. aslı gibidiri var ve bu belgeyle paşa paşa alıcaklar yok öle yavma kanunla özürümüzü yok sayıp sonra daha önce alınmış sürekli hakkımızı yemeye çalışyorlar saçma taleplerde bulunarak.

bimere mail atmayı unutma arkadaşım. çözülürse orda çözülür bu konu çözülmesse mahkemede ancak hayırlısıyla.

bosuna aramyın kımse telefonu acmıyor ordada telefon acılıyordu bende dedım neden telefonlara bakmıyorsunuz bana verılen cevap burda ısımızımı yapalım yoksa telefonamı bakalım

bugün biryeri aramadım.öylece saçma uygulamayı düşünüp durdum.ya sedat kardeşim bu noter onayı nedir.aslı gibidir kaşeli nüshayı notere götürürsek onaylarlar mı?:(

Ben tüm işlemleri bizzat giderek hallettim. Diplomayı noter onaylı aslı gibidir olarak, sağlık raporunun ise aslını verdim. Zamanında bu işlerde başıma iş açacağını düşünerek sağlık raporu için ilk bavurduğumda ayrı bir dilekçe yazdım. Sağlık raporumun 4 nüsha olarak verilmesini istedim. Onu da yine bu sitenin sayesinde öğrenmiştim. Şişli Etfal başta bu ne biçim istek dedi. Direttim aldım. Bundan sonra rapor çıkaracak arkadaşlara tavsiyem ne yapıp edip en az 3 nüsha çıkarsınlar. Ve bu arada da ellerinde noter onaylı 2 tane de bulundursunlar.

İşlemlere gelince yoğun çalışıyorlar. İçeride 4 kişi bu evraklara bakıyor. GİK te hizmetli ve memur olanlara bu dört kişi bakıyor. Ağır işliyor biraz. Teknikerlerle teknisyenlerle ilgili evraklara bakan ise başka bir odada ve ben orada olduğum 40 dakika süresince hiç sıra olmadı.
İşlemlerim bittikten sonra bana oranın telefonunu verdiler ve yoğunluktan dolayı atamaların biraz gecikebileceğini belirtip Nisan başı gibi aramamı tembihlediler.

Ankara ya ilk defa gidecekler içinse izlediğim yolu anlatayım. Metro, Nilüfer Ulusoy gibi firmalardan birinden bilet alın. Alırken engelli olduğunuzu belirtin ki indirim yapsınlar. Ben Nilüfer Turizmden ile 33 lira fiyat almıştım. Orada 25 TL ye indirttim. AŞTİ de indim(Ankara otogarı). Ankaray ile Kızılaya gidip oradan metroyu kullanarak Sıhhıyeye gittim. Sıhhıye metro çıkışı Sağlık Bakanlığı binalarının 100 metre gerisinde. Ankaraydan metroya aktarma yapıldığından tek bilet yetiyor. Dönerken de aynı yolu izledim.
Herkese kolay gelsin.

arkadaslar komısyon kurlacak ya acaba komısyoon 28 subattan oncemı yoksa 28subattan sonramı bılen varmı içinizde bıde ark ankaraya gıdecek olanlar otogardan kızılayya bedava oto bus goturuluyormus bosuna metro parası vermeyın nasıl dıyeceksenız otogardakı fırmalar hepsı otobus servıs anlasması varmıs onnbdan ucretsız goturuluyorlar bıde bvenım soruma yardımcı olursanız tesk
soru su arkadaslar komısyon kurlacak ya acaba komısyoon 28 subattan oncemı yoksa 28subattan sonramı bılen varmı içinizde

28.02.2011 tarihi mesai bitimine kadar yukarıda belirtilen atamaya esas evrakı teslim edilmeyenler atanma haklarını kaybedeceklerdir.
Atama işlemleri adayların atamaya esas belgelerinin Bakanlığımızca incelenmesi neticesinde en kısa sürede sonuçlandırılarak atama onayları İl Sağlık Müdürlüklerine gönderilecek ve İl Sağlık Müdürlüklerince Tebligat Kanunu ve Tebligat Tüzüğü hükümlerine göre adayların nüfusa dayalı adres tespitinde TÜİK’e bildirdikleri adrese atanma tebligatı yapılacaktır.
657 sayılı Kanun’un 62 nci maddesi gereğince adaylar; tebligat adresi ile atandığı ilin aynı olması halinde tebliği izleyen iş günü içinde, tebligat adresi ile atandığı ilin farklı olması halinde ise tebliği izleyen 15 gün içerisinde görevlerine başlayacaklardır.

Burada açık açık yazıyor. 28 şubata kadar evrakları getirin diye. Daha sonra da bakanlık tarafından kurulacak komisyon tarafından evraklar tekrar incelenecek (burası komik tabi :))) elli bin kere baktıkları ve kendilerine ait hastanelerin verdiği evrakları tekrar inceleyecekler).
Bir de evraklarla ilgili artık bir hakta talep edilemeyecek. Başvuru süresini 28 şubatta sınırlamış, komisyonun sorun bulduğu her hangi bir evrakı yenilemen veya itiraz etmen için süre de belirtilmemiş. (Bu aşamada tek korkum suların bulanma ihtimali.) Toplamda 2000 kişi. Bir de 22. madde kapsamında olanlar var. Bunların değerlendirilip kimlerin olacağının karar verilmesi. Buradan da 200 kadar kişi ekle. Bunların belgeleri incelenerek onaylanıp gerekli ilgili illere yolllanacak. Herkesin verdiği evrak adedi ortalaması 8 gibi. Bu da 2200 * 8, kabaca 17600 adet kadar evrağın incelenmesi demek. Tabi adam akıllı incelenecek ve teyit edilecekse kaç iş gününde biter Allah bilir. Oldu sana ergenekon dosyası, çık şimdi işin içinden.

Ama aday memur olarak biraz daha çabalayıp kabaca hesaplarsak, Mart ayında 23 iş günü var. 17600/23 765 adet evrak. Devam edelim Ful çalışırlarsa eğer (ki arkadaşlar da memur unutmayalım)8 saat mesai * 60 dakika eder 480. Kabaca dakikada 2 evrağın bir yerlerden teyit edilip onaylanması lazım. Ki sağlık raporlarının ne menem şey olduğunu hesaba katmıyorum.
Yani baharda memuruz diyebilirim :))
Soruna cevap verebildim mi 4545 ?

İşin özü bırak su aksın. Sen bırakmasan da akacak zaten. Ne geçiyor eline anı kaçırmaktan başka.

Olan olur.
Dücane Cündioğlu

guzel cevapladın kardes tesk bana kalırs a bunlar 28 den once kurarlar kı neden dıyeceksin hem bıyandan gelenlerı ınceler sonrada 28 subattansonra ıs bırakmazlar gıbıme hgeldıgı ıcın sordum belırlı gunlere komısyon olur mesala haftada salı v e persemmbe komısyon olur gelen kısılere bakabılırler dıye dusundum

arkadaşlar hiç o servislere binmeyin ben 24 ocakta gittim herkes birbirini eziyor binebilmek için zaten özürlüyüz iyice haşat ederler.ben korktum vallaha servise falan binmedim aştinin kendi taksileri var sırayla yolcu alıyorlar çok güzel bir uygulama taksi şoförüne söyluyorsunuz sağlık bakanlığının önünde indiriyorlar.15 lira tutuyor.para vermeyeceğiz diye kendinizi hiç zorlamayın.iyi akşamlar.
unutmadan burayada yazmak istiyorum bimere şikayetimi belirttim.hep birlik olmamız gerekiyor.iyi akşamlar....

derejvan arkadaş sen herkesin evrağının kabul edildiğini düşünüyorsun tabiki iyi niyetle :) bu gidişle hemen hemen yarısından fazlası başvuramayacağı için komisyonun işi sandığın kadar zor olmayacak.sonrada açılan kadroları yeteri kadar eleman bulamadık diyip başka kadrolarla değiştirecekler.ben 2003 yılında istanbulda bir sınava girdim hudut ve sahiller genel müdürlüğünde 2 hemşire alınacaktı sınav sonrası mülakat yaptılar kimseyi almadılar.sorduğumda da çok komik bir cevapla karşılaştım başa bir kadroyla değiştireceğiz dediler.her an herşey olabilir........

noter onaylı rapor sureti ile gittim kontrolünü yaptı kabul ettiler her ihtimale karşı aslıda yanımdaydı bi sorun çıkarsa vermek için ama aslına gerek kalmadı bilginiz olsun

Üst Alt