Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı soruları sızdırılmış! İptal söz konusu olabilir.

mysterious

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
8 Aralık 2010 Güncel:
Bakanlığımız kadrolarına atanmak üzere 13.11.2010 Tarihinde yapılan Özürlü Personel Sınavı ile ilgili Bazı Basın Yayın Organlarında çıkan sınav sorularının önceden sızdırıldığına dair haberler üzerine sınavı yapan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün konu ile ilgili açıklaması:

13.11.2010 Tarihinde Yapılan Sağlık Bakanlığı İçin Özürlü Personel Alım Sınavında Sınav Sorularının Önceden Bir Sitede Yayınlandığına İlişkin Açıklama:
Genel Müdürlüğümüz tarafından 13.11.2010 tarihinde gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı için Özürlü Personel Alım Sınavında soruların, sınavdan iki gün önce bir internet sitesinde yayınlandığına dair bazı haberler, gazete ve internet sitelerinde yer almaktadır. Söz konusu haber Sivas Kamuda Çalışan Engelliler Derneği Başkanı Turhan CİN’in iddialarına yönelik olup, www.engelsizdünyam.org adlı sitede yer alan bilgiye dayandırılmıştır.

Haberde iddia edildiği gibi soruların sınavdan iki gün önce www.engelsizdünyam.org adlı internet sitesinde yayınlanmış olduğu tamamen gerçek dışıdır. Sözü edilen internet sitesinde bir kullanıcının, Milli Eğitim Bakanlığının daha önce yapmış olduğu sınavlarda çıkmış sorular üzerinde çalışma yaptığı, sınavdan sonra hatırladığı 27 soruyu aynı form sayfasına eklediği ve 25.11.2010 tarihinde de tüm soruları aynı bölüme ilave ettiği anlaşılmaktadır. Nitekim, olayın basın kuruluşlarında yer almasından sonra sözü edilen internet sitesinin yöneticisi tarafından 06.12.2010 Pazartesi günü saat 20.19’da şu açıklama yapılmıştır; “13 Kasım tarihinde yapılan Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alımı Sınavına ilişkin ilgili haber sitesinde yayınlanan habere ilişkin bu önemli açıklamayı yapıyorum. Mevzu konusu olan sorular açan Vahap isimli üye konuyu 11.11.2010 tarihinde yayınladığı konu içeriğinde eski MEB soruları eklenmiş olmasına rağmen sonradan değişiklik yapılmış ve 24 Kasım 2010 tarihinde sorular açıklandıktan sonra, konu içeriğine Güncel ibaresiyle orijinal sorular eklenmiştir. Bu durumda sınav sorularının daha önce bilinmesi, sızdırılması gibi bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna önemle duyurulur. “ Site yöneticisi aynı sayfada bu açıklamaya ilave olarak, söz konusu işlemlerin log kayıtlarında mevcut olduğunu ve kayıtların savcılığa iletileceğini ifade etmiştir.

Bakanlığımız, bütün sınavlarda olduğu gibi bu sınavda da üst düzey güvenlik önlemlerini almıştır.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur.

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü​

Son Güncellenme Tarihi: 08 Aralık 2010

T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

Saat 20:07 Güncel (Burada idia edilen konuyla ilgili olarak ilgili web sitesinin yöneticisinin açıklaması):

Soruların sızdırıldığı öne sürülen sitenin yöneticisiyim.
Mevzu konusu olan sorular açan vahap isimli üye konuyu 11.11.2010 tarihinde yayınladığı konu içeriğinde eski meb soruları eklenmiş olmasına rağmen sonradan değişiklik yapılmış ve 24 Kasım 2010 tarihinde sorular açıklandıktan sonra konu içeriğine Güncel ibaresiyle orjınal sorular eklenmiştir.

Bu durumda sınav soruların daha önce bilinmesi,sızdırılması gibi bir durum söz konusu değildir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Engelli personel sınav soruları sızdırıldı!

soruların sızdırıldığını söylüyorlar :) sınavı iptal ederlerse sınavı kötü geçenler sevinecek, iyi geçenler üzülecek gibi..

Güvenilirliğini yitiren yitirene desenize.. Bu işin sonu kötüye varacak.. Hayırlısı bakalım.. İnşallah aslı yoktur, zarar görmez sınavı kazanan arkadaşlarımız...

ahh ahh ben ne diyem bu soru hırsızlarına şimdi.. sınava gidiş geliş bile ayrı bi sorun...:confused::confused:

NasıL bir üLkede ya$ıyoruz çözemedim :))

Yerleşen yerleşti
iptal ederler sonra göstermelik bir sınav yapılır

yalan haberdir arkadaslar sıkıntı yapmayın sınav sorusu acıklanmasına 3 gun kalmıs ben o forumada uyeyım ben daha görmedım öle soru moru görmedım bole bısey olacagınıda sanmıyorum ınsallah olmamıstır da

moda oldu ama bu asılsız sanırım

Kamu Oyuna Önemli Duyuru:
Soruların sızdırıldığı öne sürülen sitenin yöneticisiyim.
13 Kasım tarihinde yapılan Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel alımı sınavına ilişkin ilgili haber sitesinde yayınlanan habere ilişkin bu önemli açıklamayı yapıyorum.
Mevzu konusu olan sorular açan vahap isimli üye konuyu 11.11.2010 tarihinde yayınladığı konu içeriğinde eski meb soruları eklenmiş olmasına rağmen sonradan değişiklik yapılmış ve 24 Kasım 2010 tarihinde sorular açıklandıktan sonra konu içeriğine Güncel ibaresiyle orjınal sorular eklenmiştir. Bu durumda sınav soruların daha önce bilinmesi,sızdırılması gibi bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna önemle duyurulur.

13 kasım tarihli Sağlık Bakanlığı Sınav Soruları hakkında kamuoyuna önemli duyuru

13 kasım tarihli Sağlık Bakanlığı Sınav Soruları hakkında kamuoyuna önemli duyuru site yönecisinin yaptıgı acıklama

13 Kasım tarihinde yapılan Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel alımı sınavına ilişkin ilgili haber sitesinde yayınlanan habere ilişkin bu önemli açıklamayı yapıyorum.
Mevzu konusu olan sorular açan vahap isimli üye konuyu 11.11.2010 tarihinde yayınladığı konu içeriğinde eski meb soruları eklenmiş olmasına rağmen sonradan değişiklik yapılmış ve 24 Kasım 2010 tarihinde sorular açıklandıktan sonra konu içeriğine Güncel ibaresiyle orjınal sorular eklenmiştir. Bu durumda sınav soruların daha önce bilinmesi,sızdırılması gibi bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna önemle duyurulur.

onu savcılığa söylemesi daha uygun sonuçta suç duyurusu var

Sevgili arkadaşlar...Bende o sitede görevliyim.Olay savcılığa intikal etmiş.Gerekli ifade savcılığa verilecektir.Kısa ve öz birşeyler söylemek istiyorum...

Vahap isimli üye konuyu 11.11.2010 tarihinde yayınladığı konu içeriğinde eski meb soruları mevcuttu.

Daha sonra sorular açıklanınca bizler soru ve cevapları arayan herkes için kolaylık olsun diye mesaj içeriğini Güncel yazarak değiştirdik.

Güncel yazan,soruların orjinal hali yazan yerde sorular sızdırıldı denmesi bizi şoke etti...Bir kere bu akıl,mantık işi değil...Soruları sızdırmak isteyen bir kişi hiç bunu aleni bir şekilde,ulu orta,göz göre yaparmı?Kendini tehlikeye atarmı?

Dediğim gibi soruları sızdırmak el altından olur...Göz göre göre herkesin okuyup,göreceği yerde hiç sorular sızdırılırmı?​

ben zaten inanmamıştım banada soruların sızdırıldığını arkadaşlarım söyleyince kaynak istedim haber7.com ile memurlar.neti göstermişlerdi özellikle sitede soruları yayınlayan arkadaşın sınavı kötü geçmiş olmalı sınavı iptal ettirmek için böyle bir yola koyulmuş olabilirmi? bende zaten bunlar kesin tarihte oynama yapmışlardır diye düşünmüştüm daha sonra buraya konuyu açarak arkadaşların görüşlerini alacaktım sizin yönetici gerekli açıklama yapmış ve olay kapanmıştır. Asıl olay savcılıktan ne çıkacağı, sınavlarla ilgili ne gibi kararlar verecekler bakalım siteniz ve sitenin sahibine ceza verecekler mi böyle bir soruların sınav öncesi tarih göstererek yayınlanmasına müsade etmişsiniz.. Umarım ceza almazsınız.. ortalık biraz karıştı gibi

sayın söz konusu edilen sitenin yöneticileri, güncel diye mesaj içeriğini değiştireceğine ayrı ayrı yayınlasaydınız sorularını,tarih-saatlerde karışıklık olmazdı ve sorun çıkmazdı gerçekten sızdırılma olayı yoksa, boş yere meşgul etmiş oluyorsunuz bu da zaman kaybı olur...Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz...

güncel diye yazsalarda başlık altında sayfanın yenilendiği tarih yazar. böyle saçma bir olayı nasıl haber yapabiliyorlar aklım almıyo :)

Sitenin Yöneticisi yazmış... evet sorular çalınmamiş ve yayinlanmamiştir biraz bilgisayar ve forumlardan anlayanlar bilir bunu Sitenin Datebasende sorun vardir Saat ve tarihi geridir bu bazi sitelerde olan birşeydir bunun yayinlanmasina ihtiamal yoktur zaten aklında kalan sorulari yazmiş arkadaş bunu bilmeyenler bu sendika başkanlarida dahil lapin gibi atlamiştir konunun özü budur arkadaşlar sitenin geri tarihi yüzünden olmuş bir kusurdur tamamen siteyla alakalidir saygılar

tuh ne güzel sevinmiştim iptal olacak diye:)
yeni sınavda 100 cekecektim kesin bu kezde benim kagıdı iptal ederlerdi:)
neyse cümleten geçmiş olsun.ben site üyelerinin acıklaması dogrultusunda konunun çok kolay çözüme kavuşacagını düşünüyorum.boşa heveslemişim yani:)

MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün Sorular çalındı iddiasına yönelik açıklam

Bakanlığımız kadrolarına atanmak üzere 13.11.2010 Tarihinde yapılan Özürlü Personel Sınavı ile ilgili Bazı Basın Yayın Organlarında çıkan sınav sorularının önceden sızdırıldığına dair haberler üzerine sınavı yapan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün konu ile ilgili açıklaması:

13.11.2010 Tarihinde Yapılan Sağlık Bakanlığı İçin Özürlü Personel Alım Sınavında Sınav Sorularının Önceden Bir Sitede Yayınlandığına İlişkin Açıklama:
Genel Müdürlüğümüz tarafından 13.11.2010 tarihinde gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı için Özürlü Personel Alım Sınavında soruların, sınavdan iki gün önce bir internet sitesinde yayınlandığına dair bazı haberler, gazete ve internet sitelerinde yer almaktadır. Söz konusu haber Sivas Kamuda Çalışan Engelliler Derneği Başkanı Turhan CİN’in iddialarına yönelik olup, www.engelsizdünyam.org adlı sitede yer alan bilgiye dayandırılmıştır.

Haberde iddia edildiği gibi soruların sınavdan iki gün önce www.engelsizdünyam.org adlı internet sitesinde yayınlanmış olduğu tamamen gerçek dışıdır. Sözü edilen internet sitesinde bir kullanıcının, Milli Eğitim Bakanlığının daha önce yapmış olduğu sınavlarda çıkmış sorular üzerinde çalışma yaptığı, sınavdan sonra hatırladığı 27 soruyu aynı form sayfasına eklediği ve 25.11.2010 tarihinde de tüm soruları aynı bölüme ilave ettiği anlaşılmaktadır. Nitekim, olayın basın kuruluşlarında yer almasından sonra sözü edilen internet sitesinin yöneticisi tarafından 06.12.2010 Pazartesi günü saat 20.19’da şu açıklama yapılmıştır; “13 Kasım tarihinde yapılan Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alımı Sınavına ilişkin ilgili haber sitesinde yayınlanan habere ilişkin bu önemli açıklamayı yapıyorum. Mevzu konusu olan sorular açan Vahap isimli üye konuyu 11.11.2010 tarihinde yayınladığı konu içeriğinde eski MEB soruları eklenmiş olmasına rağmen sonradan değişiklik yapılmış ve 24 Kasım 2010 tarihinde sorular açıklandıktan sonra, konu içeriğine Güncel ibaresiyle orijinal sorular eklenmiştir. Bu durumda sınav sorularının daha önce bilinmesi, sızdırılması gibi bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna önemle duyurulur. “ Site yöneticisi aynı sayfada bu açıklamaya ilave olarak, söz konusu işlemlerin log kayıtlarında mevcut olduğunu ve kayıtların savcılığa iletileceğini ifade etmiştir.

Bakanlığımız, bütün sınavlarda olduğu gibi bu sınavda da üst düzey güvenlik önlemlerini almıştır.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur.

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü​

Son Güncellenme Tarihi: 08 Aralık 2010

T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

Üst Alt