Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık bakanlığı sınavında yanlış kitapçık verildiğini düşünen var mı?

dağlalesi

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
ben önlisans memur ort. sınav günü sınıfa girdğimde cevap anahtarı dağıtılmış kitapçıklarda ancak benim kitapçığım yoktu gözetmen bilgi veriyordu.sözü bittiğinde sınav zili çaldı ve ben kitapçığımı istedim verdiler gerekli yerleri doldurup sınava başladım sorular açılandığında hatırladığım hiçbir soruyu bulamadım benim sorular lise dengi okul ort. diğer. kitapçığında çıktı sınav sonuçlarında ise önlisans gözüküyor ve tabii puan 24 bense en az 76 bekliyordum . anlaşılan önlisans cevap anahtarına göre okundu cevap anahtarı buna benzer durumu olan lütfen yazsın buraya benim durumum da başka kimse varmı merak ediyorum

Bende bir sorun çıkmadı. Bence sen itiraz dilekçesi verip incelettir eğer yapmadıysan .

eşşeği saldım çayıra otlaya karnın doyura gördüğü düşü hayra yoranında .........! :mad:hiçbir ümüdüim olmadığı için pek iplemedim yasal süre geçti. onu değilde en azından başarı derecemi bilmek isterdim:confused:

Üst Alt