Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığı Sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu?
Değerlendirme 100 puan üzerinden yapılacak, doğru cevapları dikkate alarak başarı puanı hesaplamasında [Puan = (Doğru Sayısı / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılacaktır.
hera.. yanlışın doğruyu götürmesi sadece ösym'nin yaptığı sınavlar için gecerlidir. o da sınava girenlerin fazlalığı nedeniyle elemeyi ve derecelendirmeyi kolaylaştırmak için.
milletin ağzına sakız olmuş bilmem kaç yanlış bilmem kaç doğruyu götürüyor mu diye gecen sınavlarda öğrencilere 20 soruluk test yapıldı.. öğrenci yanlış doğruyu götürüyor mu diye sordu..
1 milyon kere de acıklasan hala soracak millet.. ösym ne yapsa temizleyemez bu ayıbı.
75 dakika az gelir eger turkce soruları paragraflardan olusan 5 soru varsa matematikden de 5 kazık cıksa tamam ucu ucuna yetisiyorsun ben antalya ogm de ucu ucuna yetistirdim bide ben sabah 8:30 da c# sınavım var super cakıstı 120 soru imiş oda nasıl yetiseceksem :S
3 yanlış 1 doğruyu keşke götürse, daha adil bir sınav olurdu. Eğer öle bir niyetiniz varsa kurumu bilgilendirip sınav puanlaması yapılırken 3 yanlış 1 doğruyu götürecek şekilde gözardı etsinler. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi Edinme Sistemi-Ön Başvuru
Burda çalışan kişiler bu konuya el atması gerek!!!