Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Sağlık Bakanlığı sınavı giriş belgesindeki açıklama yazısı hakkında..?

""Bu belgeye son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafınızı yapıştırdıktan sonra çalıştığınız kurumdaki amirinize mühürletip onaylatmanız gerekmektedir. Mührün üst kısmının fotoğrafın alt kısmını kapsayacak şekilde olması gerekmektedir.""
çalıştığımız kurumdaki amire mühürletmek gerekmekte diyor. sağlık il müdürlüğüne mühürletmek gerekmiyormuydu. ????

Benim sınav branşımı da yanlış belirtmişler ;ne görme ,ne ortopedik engelli grubundan müracat etmedim ki ben de .
Yarın bizzat almaya gideceğim insaallah ,bakalım bu durum için ne diyecekler ...

çalıştığınız yerdeki amir kim? ne demek bu

çalışmaya başlıyoruzya ondandır :) ayrıca bence çıktı alın öyle gidin yoksa sistem yok falan degip çıktı çıkartmıyorlarmış bugün ankarada

Meb de memur olarak atandım ama sınav kağıdı bana da gelmiş sınava girebilir miyim girer kazanırsam geçiş yapabilir miyim?

arkadaşlar bı sınav kesin iptal olacak. benimde sınav kategorimi yanlış yazmışlar dava açacamç

ben şimdi baktım benimkisini doğru yazmışlar. arkadaşlar giriş belgesini il sağlık müdürlüğü çıkartıp mühürleyip size vericek.

bende şimdi baktım görme_ortopedik sadece ortopedik olucaktı.merak ediyorum soruları nasıl hazırlıycaklar görme engelliye göremi.bence de bu sınav kesinlikle iptal olur

öyle belliki bu sınavın akibetide meb benzeyecek.. birileri lotodan yerleşecek,birilerinin keyfi sınav uygulaması sistemiyle.. boşuna kitapları yutmayın nede olsa birilerine saat çizerler ve ordaki saati kaç oldugunu sorular neyse fazla uzatmağın anlamı yok pek ümitli değilim

mebde de ortopedik ve görme engelliye aynı sorular soruldu.başvuru yapılırken yanınızda yardım edecek birine ihtiyacınız varmı diye soruluyor.görme engelliye büyük ihtimalle soruları okuyacak bir görevli verirler.

Arkadaşlar haklısınız ama ,dün int.sitesinden bizde bakamadık belli bir saate kadar.İl sağlık müdürlüğündekiler de çıktı alamayınca veremiyorlar doğal olarak.Bu kadarda acımasız olmayın.
Tuhafıma giden tarafı şu oldu başvururken herhangi biri evrakları teslim edebiliyordu Ama giriş belgesini teslim alırken 1.derece akraba dışında kimseye vermiyorlar

yoo dün sordugumda herhangi biri gelip tc kimlik no ile alabilir dedi farklı söylevmi geliştiriyor görevliler anlamıyorumki hatta kalabalık etmesin diye 5 - 10 kişinin birden alabileceklerini söylediler

arkadaşlar benim görme engelli kategorimi düzeltmezlerse. hemen yarın mahkemeye gidip davaca açacam yürütmeyi durdurma kararı için. Böyle haksızlık mı olur ya, bu ne saçmalık. iptal olursa olsun.

valla tanıdık biri çalışıyor il sağlıkta o bile alamadı o kısmı bende anlayamadım.hatta soy adı tutmayana veremeyız denişler.

Zaten hiçbir sorun olmadan bir sınava, başvuru yapıp sınava girsem.... şaşacağım :)

vallahi billahi iyice çorba ettiler işi yahu bu sınavı yapmak o kadar zormu bizim memurlarda yatmaya alıştı bir den iş çıkınca kapasiteleri kaldırmadı galiba

beenimde belli oldsuuu ama bu sınavdada kesin bir terslik olurr

arkadaslar saglık mudurlugunden mı alacagız belgeyı ankarada basvuru yaptıgımız mudurlukden mı alacagız bılgısı olan varsa söyleyebılır mı?

Evet Ankara İl Sağlık Müdürlüğünden alacaksın sınav giriş belgeni,herkes istediği kişinin sınav giriş belgesini alabiliyor telefon edip arkadaşının T.C nosunu öğrenipde alanlar oldu.

galiba 3-5 tane değil geneli yanlış yazılmış yada o kısım önemli değil sallamışlar :confused:

ee simdi bunun ıcın bıdaha saglık il müdürlügüne mi gidecez kagıt eve gelmeyecek mi ne zamana kadar o kagıt ımzalanması lazım nasıl ıs yapıyor bunlar ya

10 Kasıma da bırakmasın kimse yarım gün çalışırlar 10 kasımda

arkadaşlar mutlaka engelli belirleyici kısmı düzelttirmeniz gerekiyor. daha sonra yer belirlemede ve soru kitapçıklarında büyük sorun yaşarsınız. sınav esnasında karışıklığa ve yanlışlığa neden olabilir.

ben aradım (görme_ortopedik diger ) yazıyor benımse sadece ortopedik. sorun cıkartırmı sınavda diye sordum yok cıkartmaz dediler.

arkidişler bişey soracam kaç zamandır soracam soramıyorum.
lise mezunu memurlar ne kadar maaş alır acaba bilgisi olan varmmı sağlık bakanlığında.

ben 1.200 den başladıklarını duymuştum. Az para değil hanii :cool: ;)

Üst Alt