Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı özürlü personel sınavında yaşadıklarınız?

sevinç07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle bu sınava girenlere bol şanslar,

sınavda tam bir komedi yaşadık.sınav başladı ve bir ses geldi,benim kitapçığım önlisans diye!!!birden herkes kitapçığı okudu,önlisans kitapçıkları,lise mezunlarında,onlarınki onlarda falan filan...sınav başladı üstünden 15 dakika geçti Gözetmen bile hakkından gelemedi herkez birbirine kitapçık veriyordu...Bu kadar rezilliği sadece benim girdiğim salonda mı yaşadık merak ediyorum???

zaten kadrolara alınacak personel belli,birde bu kargaşa tam beynime kanı sıçrattı...

aynen tam net 15 dakikami yedi şerefsizler :mad:

Büyük şansızlık iyşallah sonuç iyi gelir.

inanın bende çok şüpheliyim meb de 90 paun aldım.ve 2 aydırda çalışıyorum.bu sorular bana çok ağır geldi.acaba bende yanlışlıkla önlisansınkini mi çozdüm.çok zordu sorular üztelik matematik yıktı benşm bütüm hayallerimi.çok hazırdım çok umutluydum.bakalım n olacak.

kitabcıgın üzerinde lise ilk öğretim lisans sağlıkmeslek/hangi alanda giriyorsanız o yazıyordu..birde tabi bunlarda arasında görmezihinsel vs diye ayrılıyor... bana önce önlisans geldi salon sorumlusuna söyledim değiştirdi lise verdi bende baktım lise yazıyor başladım cözmeye 15dk geçti bu sana yanlış vermişiz dedi ve üzerinde benim sağlıkmeslek lisesi ve alanım yazıyordu onu cözyeme başladım o anda aklıma gelmedi itiraz etmek (sınav heycanı stresi falan olsa gerek) sonradan aklıma geldi şimdi bunu şikayet etmek istiyorum savçılıga mı şikayet etmem gerekir, o 15 dakika benim hayatımı değiştirir, sonuş değişmez ama en azından hata yapanlara ders olur bizim gibi başkalarına yapamazlar..

ilk öğretim düzeyinde girdim,istanbul vatan lisesinde hiç bir sıkıntı olmadı desem yalan olur
engelli arkadaşlarımızın çok zorluklarla ve başkalarının yardımıyla üst katlara çıkması.

paranoya: yalan söylemek bana hiç bir şey kazandırmaz ben sağlık meslek lisesi mezunuyum ve şuan sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu son sınıf öğrencisiyim. bize dağıtılan kitapcıklarda 'önlisans' 'lise ve dengi' 'sağlık meslek lisesi/bölüm att,hemşire,ebe,laborant vs ' gibi ibareler vardı. bana verilen ilk kitap önlisan yazıyordu bunu değiştirme talabinde bulunmazdım (böyle bişey yazmasaydı) ki yazmak zorunda herkesin alanı kulvarı farklı kimi memurluga, kimi hizmetli, kimi sağlık memurlugu, kimi ebe, kimi hemşire, bunları sadece görme, zihinsel, diğer gibi ibarelerle ayıramazsın. herkesin eğitim düzeyi de farklı. ilk önce adam bizi A/B... diye sol baştan dağıttı rasgele (sanki öss, kpss kitabçıgı dağıtıyor) herkez birden itiraz etmeye başladı ben ilk öğretim hizmetliye giriyorum benim önlisans/zihinsel diye yazıyor die. sonuç olarak böyle bişey var. verdiğin örnek Sağlık BakanlıĞı/özürlü personel alımı olmadıgı için örnek olarak kabul etmiyorum. sağlık alanı çok geniştir 6 yıldır sağlık alanındayım üniversite hastanelerinde çeşitli özel hastanelerde çalıştım memur deyip geçmiyorsun hepsinin uzmanlık alanı farklı.

hocam ben sizi anladım mantık yürüterek düşünün. x kişisi önlisans paramedik mezunu özrüde görme olsun. y kişi lise mezunu att oda zihinsel bunları aynı sınava tabi tutmak kadar saçma birşey olabilirmi. att olan adam paramedik kadrosuna başvuru yapamaz, paramedik mezunuda att kadosuna başvuruda bulunamaz. (att: acil tıbbi teknisyen sağlık meslek lisesinden verilen ünvan. paramedik: liseden att olarak mezun olup yüksek ögreniip görüp başarı ile bitirmiş kişiler bu ünvanı hak ederler) şimdi bu çok küçük bir örnek bu iki adam önlisans mi yoksa lise ve dengi olarakmı sınava girecek, yada görme özürlümü zihinsel özürlü mü olarak sınav yapıcaz bunlara.

bu sağlık bakanlıgı için internetde yayımlanan sınavda sorulaçak soruların konu dağılımlara bakmamışsınız gibi geldi bana, baksaydınız orda kaç tane alan var kim hangi konulardan sorumlu çok ayrıntılı olarak verilmiş

Üst Alt