Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alım Sınavı Sonuçları Açıklandı

Malatya Lise ve dengi ortopedik 90 puan aldım arkadaşlar pek umudum yok hayırlısı olsun ama ayrıca sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen arkadaşlar www.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirler

25.12.2010 taihinde atama sonuçları açıklanacak

Malatyadan Lise düzeyinde sınava giren memur adayı arkadaşlar bana mesaj atın...

ne zaman ve nereye atanacağız yaşmamış bunu nasıl öğreneceğiz.

arkadaşım sen ne mezun olarak girdin ..benim ilköğretim 70 nası ne derece bilmiyorum ..

sınav açıklanmış

aÇIKLANMIŞ MİLLİ eğitim bakanlığı sitesine giriyosunuz orada kimlik noyu yazıyosunuz çıkıyor...

can_can;
bu bilgiye nerden ulaştın...

arkadaşlar atama sonuçları 21 ocak tarihinde bakanlığın sitesinden öğrenebilirsiniz yani bekle Allah bekle Allah sonumuzu hayıretsin.

arkadaşlar ben 72 puan almışım iyi mi kötü mü alt sınır ne kazandım mı kazanamadım mı ben ilk defa giriyorum bişey anlamadım

2010 Yılı Özürlü Personel Alımı Sonuçlarına Göre Atamalar Hakkında Duyuru
Bakanlığımız 2010 yılı özürlü personel alımına dair Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce yapılan sınav sonuçlarına itirazların anılan Genel Müdürlükçe değerlendirilip sınav kesin sonuçlarının Bakanlığımıza intikalini takiben;
1- 21 Ocak 2011 tarihinde başarı sırası ve Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkındaki Yönetmeliğin 22 nci maddesine göre ataması yapılacaklar ve atanacakları yerler, Bakanlığımız http://personel.saglik.gov.tr/ internet adresinde ilan edilecektir.
2- Atama işlemleri bu tarihten sonra sonuçlandırılacaktır.
İlgililere duyurulur.

baraj kaç arkadaşlar bılen varmı yoksa baraj puanı yokmu

72 puanla barajı geçmış oluyormuyuz

sagol kardeş daha çok çalişmak lazımm

slm.s arkadaşlar bende 76 puan aldım. ama çok yanlışım çıkmış bu kadar yanlış olmaması gerekiyordu.. şüpheliyim. sonuçlardan.ayrıca hiç bir umudum yoktu bu sınava gireken özel söktörde işe devam haksızlıklara devam...... devam.​

baraj maraj kardeşim ne herkes 90 puandan bahsediyor.70 le ne bekliyon.

arkadaşlar banada 32 puan geldi bir yanlışıl var. çünkü benim zaten 35 netim var.

suan aldıgım son bılgıye göre zonguldakda 50 kişi arasında en yuksek not 82, benim 80, bi arkadasın da 80 geri kalan 100 kişinin kac acaba :)

malatyada lise olarak girdim 88 aldım nasipte varsa olur yoksa hayırlısı diyorum.

arkadaşlar istanbul için lise düzeyinde kaç kişi atanacak bilen varmı?

kenan17;

arkadaş.80 puan alan sen ve arkadas dahil.senin yaşın kaç onun yaşı kaç?ne zaman mezun oldun ve o ne zaman mezun oldu?mesela sen 25 yasındasın puan 80.diğeri 25 yasında ve puanı 80.diğeri mezun olduğu diploma tarihinden önce sen mezun isen seni alırlar.aynı puana eşitseniz yaşı buyuk ve diploma tarihi çok eski olan atanır.

istanbuldan ilkogretım kaç kişi alıncak

önlisans puan 78 hayırlısı olsun bakalım hepimiz için ...

Üst Alt