Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı özürlü memur alımı yapacak mı?

dağlalesi

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar bu sene sağlık bakanlığı alım yapacak mı bilen var mı

merhaba ben özürlüler kordinasyon merkezine sordum alım olucak dediler.

5000 eleman da sağlık bakanlığı alarak kadroyu açığını tamamen kaldırabilir, yada 7000 alımı 3 ede bölebilir.. arkadaşlar korkmayın herkez bu sene girecek biraz zaman ve sabırla bekleyin. önce sağlık bakanlığı yapsaydı daha iyi olurdu. çünkü meb giremeyenler sb de girecek.

insallah biz üniversite mezunlarını da alırlar inşallah herkes yerleşir.
ve sağlık kurumuna emniyete adliyeye ve bir cok kuruma herkes yerleşir.

4898 boş özürlü kadrosu bulunuyor sb nin inşallah tamamını alır.

sağlık bakanlı,orman bakanlığı

Arkadaslar,bildiğim kadıyla.Saglık bakanlı,orman bakanlıgı'da Özurlu personel alacakmıs...
Bu sınavlar Nasıl olacak.?
Cıkacak sorularla ılgılı bılgısı olan kımse varmı.?
MEB sınavına benzermı olacak acaba.?

valla alım ıns olur.. %70 mız kpss gırecektır bu sebeple kpss puanlarımıza gore alım yaparlarsa daha ıyı olur bence.. bıktık yaw sınav sınav kıtap yuzu gormek ıstemıyorum artık. o kadar calıs calıs sınavda bısıy yapama.. :(

peki sağlık bakanlığı tahmini olarak hangi tarihte yapacak bu sınavı ?

arkadaşlar temmuz ağustos dönemi alımlarımız var yakında ilanlar çıkar. az sabır çevre ve orman bakanlığının ilanı yakın bir tarihte çıkar diye düşünüyorum. ama alımı çok az yapmışlar acaba kadroları dolumu ki.

halitunal;

Halil arkadaşım doğru sölemiş kpss ile olsa keşke sıkıldık artık sınavdan

keşke kpss ile alsalar bıktık sınav sınav, şehir şehi,r koşturmaktan... 2010 da güya dolduracaklardı tüm boş kadroları fakat biliyorsunuz açıklamalar yapıp 7-8 yıla yayacaklarını söylediler... boş vaat çok umarım sözlerini tutarlar...

arkadaşlar meil atalım,resmi dilekce vs yazalım.
gercekten strese giriyoruz.
diğer kurumlarda başlatılsın alımlar.

slm bende bu sınava başvuracamda şuan iki yılık bilgisayar programcılığı ikinci sınıfa gidiyorum orta öğretim düzeyinde başvuracam ama hiç nilgim yok ve diploma elimde değil ne yapacam bide başvuruyu nerde yapıyoruz çok acil yardım lazım 05389535113 allah rizası için bekliyorum tek umudum bu sınav

konu hortlamış :) seçimlerden önce alımlar olur secimler tahminen mayıs-haziran gibi olacak seçim takvimi acıklanmadı o acıklansın ona görede alımların tarihleri az çok belli olur

Üst Alt