Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı için başvurular başladı..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaslar hepımızın bıldıgı gıbı bu gun basvurular baslamıs..Nasıl olacak Bilgisi olan varsa lutfen paylassın...?
Gereklı evraklarla il sağlık mudurlugune mı sadece gıdıyoruz.?

bildiğim kadarıyla Hnagi ildeysen o il saglık müdürlüğüne gidilip evrakları vermek 2 foto. rapor fotoko. diploma aslı ve foto.

il saglık müdürlügünde başvuru formunu doldurup 2 foto diploma aslı özürlügüne dair saglık kurulu rapor fotokopisi

Tercih hakkı nasıl olacak peki sadece bulunduğumuz il için mi geçerli olacak ??

[FONT=Times New Roman]Sağlık Bakanlığının sitesinden yayınlanan Genelge de 6.madde de İNTERNET üzerinden yapılacağına dair bir bilgi var,adreslere erişim var fakat kullanıcı adı ve şifre soruyor,yani en güzeli istenilen evraklarla İl Sağlık Müdürlüklerine gitmek olucak... :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Adaylar; sınav müracaatlarını İl Sağlık Müdürlüklerinde oluşturulan Sınav Başvuru Bürolarında yeterli sayıda görevlendirilecek personel vasıtasıyla www.yenipbs.saglik.gov.tr/ilpbsyetkili.aspx ve www2.yenipbs.saglik.gov.tr/ilpbsyetkili.aspx internet adreslerinden yapacaklar ve başvuru evrakını Sınav Başvuru Kabul Komisyonuna teslim edeceklerdir.[/FONT]

arkadaşlar hangi derslere çalışacağız hiç bilgim yok aydınlatırsanız çok memnun olurum teşekkürler:)

bence bulunduğumuz il için geçerli sadece klavuzu okudum öyle yazıyordu

Arkadaşlar sağlık kurulu raporu aslı isteniyor memurlar görüp fotokopisini son bitirdiğiniz okul diploması aslı gene fotokopisini onaylıyorlar 2 resim veriliyor bu kadar..:) herkeze bol şanslar...

tercihler nasıl olacak? beş tercihi şeçecek miyiz???

bende özürlü raporunun aslı yok ne olacak giremicekmiyim...

tercihler cok az ve alımlar da cok az ya
türkiye geneli 2 tane 1 tane 4 tane il başına düşen sayı hayret ya
neden böyle yapıyorlar ki bizlerin geleceklerini düşünmüyorlar ya .

al 6000 veya 7000 kişi ye istihdam ac dimi en azından nerde ya.

Yinede

Yinede Sükür ki alıyorlar..ya hıc almasalardı....
Doğru alımlar cok dusuk.Daha kotusu arkadaslar bence TEK TERCİH olması..

evet ama nerde verilen sözler
nerde verilen vaatler .kacbin tane polis memur vs alıyorsun
hani bizleri neden almıyorlar morelim cok bozuk ya gercekten

meb 5000 ile başladı her kurum bu sekilde olsa veya daha fazla alsalar herkez yerleşir ya
normal bir insan her işte calışır insaatda bile bizler peki?

gazeteler yazıyor işcı bulma kurumlarına işte beşbin veya daha fazla engelli alımı olacak
hani nerde neden ses cıkmıyor

haklısın yaprak 1981 biz engellier her işte çalışamayız.inşallah bir dahaki alımlarda daha çok alırlar

arkadaslar susmayalım gerekli kurumlara meil atalım resmi yazılara yazarak hakkımızı arayalım
lütfen arkadaslar.
saygılar.

diploma şart mı ? benim diplomam üniversitede kopyasını bile vermiolar liseden belge alsak yeterli gelmez mi

arkadaşlar iş talep formu dpb nin sitesinden indiridim . o formu doldurup vereceğim olurmu sağlık ve orman bakanlığına geçermi?

Ben çevre teknikeri olarak başvuru yapacam tek şehir mi tercih edeceğim ? Buarada zaten 10 tane çevre teknikeri alacaklar .

melekcıkmazı
bende çevre sağlık teknisyenliği mezunuyum.2000 sağlık meslekten.irtipatda olmak isterim senle.
ayrıca arkadaşlar işe sosyal hayata çok çok ihtiyacım olduğu halde,engelli işçi alımına ve çalıştırılmasına karşıyım.(iş ve işçi sağlığı gibi çok dersler aldık lisede)kamu hizmetleri zaten karınca hızıyla yürüyor.

benım anlamadığım,sınav başvurusu için bulunduğumuz ılın ıl sağlık müdürlüğünemı başvuracaz...enternetten iş talep formu doldurmamıza gerek yokmu .nasıl oacak bu iş anlamadımki.bılen cvplasın arkadaşlar

oluyor arkadasım ben gecen meb sınavına belke alıp girdim

oluyor bn meb sınavına öle girmiştim

Üst Alt