Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık bakanlığı atamaları neye göre belirlenecek?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sağlık bakanlığı atamaları neye göre yapılacak oturduğumuz eve en yakın kurumamı atanacağız yoksa taşra ilçelerde çıkabilirmi ayrıca il sağlık müfürlüklerimi atayacak bakanlıkmı atayacak ?

Sevgili arkadaşım bulunduğun ile ataman yapılacak. Ancak sayın arkadaşlar daha önce mebe ve başka değişik kurumlara atanan kişiler eğer sağlığıda kazandıysa atanamayacaklar haberleri olsun 657 sayılı devlet memurluğu kanununun 62. maddesi gereği atansalar dahi iptal edilip haklarında soruşturma açılacak. Eğer sıralamada bu kişilerin arkasında olan adaylar hukuki yollardan girişimlerini yapıp takip etsinler. Aksi bir durumda ki aksi durum dediğim torpille atanırlarsa dava açabilirler çünki yasa var ama hakkınızı arayın.

satlas bildiğim sadece atamayı il sağlık müdürlüğü yapacak diger sorularının cevaplarını bilmiyorum...

evet ben sordum evrakları sağlık bakanlığı toplayacak sonrada il sağlık müdürlüğüne göndereceklermiş onlar atamayı yapacaklar herkesi bulunduğu ile göre atayacaklar elbette hatta evinize yakın yerlere bile olabilir :)

canaslan kardeş il sağlık müdürü bağlı olduğumuz ile atama yapacak ama neres,ne ilçeleremi eve en yakınımı demek istemiştim

Üst Alt