Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Atamaları Hakkında Yeni Duyuru (16.12-2010)

taytıs1

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bakanlığımız Taşra Teşkilatında münhal bulunan çeşitli unvanlardaki 2000 adet kadroya, Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre Devlet memuru statüsünde istihdam edilmek üzere sınavla özürlü personel alımına ilişkin sınav, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce 13.11.2010 tarihinde 81 il merkezinde yapılmış ve sınav sonuçları 10.12.2010 tarihi Cuma günü Milli Eğitim Bakanlığının T.C. Mill Eitim Bakanl internet adresinde ilan edilmiştir.

Sınava katılan adaylar, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ile T.C. Mill Eitim Bakanl internet adresinden öğrenebilmektedir.
Adaylar sınav sonuçlarına itirazları için 10.12.2010 tarihinden itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün T.C Ziraat Bankası Beşevler/ANKARA Şubesindeki TR690001000799054952185001 no’lu hesabına 10 (On) TL (KDV Dahil) itiraz ücretini yatırarak alacakları banka dekontu ve itiraz dilekçesi ile birlikte Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne başvuracaklardır.
Adayların itiraz dilekçelerinde T.C. kimlik numarası, ad soyad, imza ve adreslerinin mutlaka bulunması gerekmektedir. Ekinde banka dekontu olmayan ve yukarıdaki bilgileri içermeyen imzasız dilekçelerle yapılan itiraz başvuruları ile süresi içinde yapılmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
Sınav sonuçlarına adaylarca yapılan itirazlar Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce 15 gün içerisinde sonuçlandırılarak adaylara bildirilecektir.

Bakanlık Makamının 30.6.2010 tarih ve 161758 sayılı Onayı gereği, adaylar sınav başvurularını, atanmak istedikleri il’e yaptıklarından Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik’in 22 nci maddesine göre 21.01.2011 tarihinde her il için ilan edilecek kadrolara sınav puanı en yüksek olandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısı kadar adayın ataması yapılacaktır.

Adayların;
- Sınav puanlarının eşit olması halinde öğrenim düzeyi itibariyle bir üst öğrenimi bitirenlere,
- Öğrenim düzeylerinin eşit olması halinde diploma tarihi itibariyle mezuniyet tarihi önce olana,
- Mezuniyet tarihlerinin de eşit olması halinde yaşı büyük olana,
öncelik verilecektir.

Ataması yapılacak adayların adı soyadı, T.C Kimlik No ve atanacakları yerler ile kadro unvanları ve atama işlemlerine esas adaylardan istenecek belgeler hakkındaki bilgiler Bakanlığımız T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü internet adresinde 21 Ocak 2011 tarihinde Cuma günü ilan edilecektir.

Atama işlemleri, atamaya esas belgelerin Bakanlığımızca tetkiki neticesinde atanma şartları itibariyle atanması uygun görülenlerin işlemleri 21 Ocak 2011 tarihinden sonra sonuçlandırılacak ve bu husus ile ilgili bilgi Bakanlığımız internet adresinde ayrıca ilan edilecektir.

İlgililere duyurulur.
T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

şimdi lise mezunlarında puanlar eşit olması halinde bir üst öğrenim bitirenler nası oluyo.düz lise yada anadolu lisesi olarak mı değerlendirilkecek.yoksa bu madde hiç değerlendirilmeyecek mi. bir fikri olan var mı acaba

hep aynı hikayeler :) torpilli arkadaşalra başarılar yeni işlerinde :) fasa fiso hep

sınava girdin açıkla puanı açıkla yok bir ay sonra kazananları :) şaka gibi

aman anlamak mümükün degil zaten engellilerinde arkasında degil resmen önünde engel oluyorlar engellirin zati durumu belli neden kolaylık degilde hep zorluluk çıkarıyorlar anlamak mümkün degil zaten genelde bizim umudumuz iş onunda resmen elimizden alıyorlar yazık wallaha diyecek bir şey yok sadece iştedimiz kendi ayaklarımızın üştünde durmak kimseye yük olmak degil ama bakıyorumda kimsenin umrunda degil yazıklar olsun sadece bukadar

Atama işlemleri, atamaya esas belgelerin Bakanlığımızca tetkiki neticesinde atanma şartları itibariyle atanması uygun görülenlerin işlemleri 21 Ocak 2011 tarihinden sonra sonuçlandırılacak ve bu husus ile ilgili bilgi Bakanlığımız internet adresinde ayrıca ilan edilecektir

Değerli arkadşlar burada anlatılmak istenen ataması olduğu halde ikinic bir tetkik söz konusu oluyor.
Neden acaba yani adamı sen atamışsın. Puan sırasına göre sana evrak vs kaytı kürek neyse göndermiş. Yani daha neyin nesi ki bu ben bir daha atadığım adamları inceleyeceğim. Bu bariz bir şekilde ben bu işte fırıl fırıl torpil döndereceğim demek dedğil de nedir ALLAH aşkına ya Bu AKP hükümeti kadar adam kayıran torpilcilik yapan bir hükümet gördünüz mü yahu.
Adamı ata bir daha kontrol et.
Sevigler
Tayfun..

Arkadaşlar bunu açıklayacak biri yok mu :( bu nasıl iş resmen topil kokusu bu..
Ne dersini.

slm beyler herkese ben hekesin adını bu konunun açıklığa kavuşması herkesin yararına adına konuşuyorum şimdi sağlık bakanlığı sınavına kazanırsak eğer bizlerden bu 2010 16 aralık raopruna göre yeni rapor istenecek çünkü isterlerse 20 gün yzıyor 15 göreve başlıyorsunz mecburen faln şimdi benim 2008 aldığım sürekli rapor var çalıştıramıyacağı iş alanlarında ağır işlerde çalımaz yazıyor buna göre ben yeniden heyete girip yeni rapor almam gerekiyor kamo kurumlarına girer diye bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın ben hepimiz için bu konunun açığa kavuşmasını istiyorum artı bu nisanda mayıs da yeni tarihli kamo değerlendirmeler varya orda ben 2022 için almıştım yenide şu ilere başvura ibaresimi yazmalı bilgisi olan varsa cevaplarsa kafamızdaki bu soru işaretleride kalkar ona göre kendimize yön veririz genel yayın yönemtmeni bey bilginiz varsa bizi oturan boğa bey bizleri bilgilendriseniz seviniriz teşekkürler saygılar...

Sağlık Bakanlığı sınavı

Arkadaslar saglık bakanlıgı sınavının atanması nasıl gerceklestırılecek bız kendımız mı tercıh yapacagız yoqsa onlar dırek atamalarımı yapacaklar ve tarıhlerı hakkında bılgısı olan vars yardım ederse cok ssevınıırım Allah yardımcımız oLsun. SAYGILAR.

21 Ocak'ta yapılacak Sağlık Bakanlığı atamaları..

mahmut06;

Biz tercih filan yapmıyoruz sınava hangi ilde girdiysen sadece o ile atanabileceksin.21 Ocak'ta yapılacak atamalar.

Üst Alt