Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık bakanlığı 22 madde tabii olanlara müjde

kenan17

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bugun bakanlıgı aradım ve 22.maddeye tabı olanların sonucları gelmedı neden acaba nezamn gelcek dedım bana verılen cevap 2 3 gune kadar postalıyacaz dedı
bende dedım 22.maddeye göre ben gıremıyorum benım sucum gec dogmakmı bende aynı puanı aldım dedım bana verılen cevap ilk bas bu asılları yollayacagız ve 2 3 AY İCERİSİNDE YEDEKLERLE İLGİLİDE CALISMA DUSUNUYORUZ DEDİLER SANIRIM 22. MADDEYE TABI TUTULAN VE ISE GIREMEYEN ARAKDASLARDA İŞE SOKMAK ICIN BI CALISMA BASLATILACAK BİLGİLERİNİZE....

Kardeş bazılarının atamaları iptal olmuş, yani daha önce meb e ve başka kurumlara yerleşenler. Bunların yerine atama olacakmış listeden puan sıralamasına göre ankaranın dediği bu yani bende takdir ettim kutladım kendilerini çünki bu açgözlüleri atamadıkları için.

e onları toplasan 3 5 kişi anca yapar bize sıra gelmez adam bana onlar ıcınde calısma baslatacaz dedı bırsey dusunuyorlar sanırım ama yıne de yanılmıs olabılırım dedıgın dogru olabılır kesın birsey yok bana denen cumle 2 3 ay ıcınde yedek olanlar hakkındada calısma baslatacaz denıldı

Sağlık bakanlığı 22 madde tabi sonuclandı

arkadaslar bugun saglık bakanlıgını aradım ve sonuclandıgını soledıler postaya cıkmıs ve pazartesi gunu buyuk ıhtımalle hem sıtede hemde kagıtlar emıze ulasmıs olur ben yerlesemedım zonguldakdan gec dogmak bizim sucumuz ya buyuk olanı aldılar ıse bı kuraya atsalar torbadan cekseler gam yemıyecem yok böyle bısey ben sikayetimi bime re bildirdim sizlerde bimere sikeyetlerınızı bıldırın....
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx

Arkadalar kaç puan almıştınız ? merak ettim. benim puan 74.
22.madde nedir acaba ?

Bende Sağlık Bakanlığının sınavından 82 puan almıştım.Demkki şansımız devam ediyor.Tekrar sınav yapana kadar, yapılmış sınav sonuçlarına göre sıralamaya göre işe yerleştirmelere devam edilmesi daha doğru aslında.

arkadaşlar ben de 22. madde mağduruyum. diplama tarihinden elendim. aynı puanla elenmek zoruma gidiyor.
ayrıca madem eleyecekler neden taaa ankaralara bizleri sürüyüp onca masrafa soktular.
bende bimere yazdım bakalım ne olacak..:mad:

22. madde;
sağlık bakanlığı engelli memur sınavında aynı puanı alanlar sıralamaya tabi tutuluyor
diploma notu veya doğum tarihi sebebiyle atanamayanları açıklayan madde demek...

arkadaşlar bende 22. madde magduruyum:) o kadar masraf yaptırıp ta ankaralara kadar çagırdılar bizi belli zaten kimi alcakları yaşı büyük olan giriyo ama bir umut iste bizimki de ama olmadı herhalde.

ben sadece raporumun aslını istiyorum nasıl ulaşacak bilgisi olan varmı bakanlığı arıyorum kimse cvp vermiyor bu konuda bilgisi olan varmı??

sağlık bakanlığı personel birimine dilekçe yazıp evraklarını istersin kardeşim.

Ya kardeşim insanlar işe girmeden önce nerde olsa çalışırım yeterki memurluk olsun diyor işe girdikten sonra,da hiç bir sınavı boş bırakmıyor gözleri doymuyor bu aç gözlü insanlar eğer bir memurluk buldular ise şükretsinler ve her sınava maydanoz olmaktan vaz geçsinler yani biraz dışarda işsiz gezen arkadaşları düşünsünler yada allah o buldukları işinde tadını aldırmasın kendilerine

eveeet 22. madde mağdurları.
bana da kağıt geldi. bende atanamamışım.
kağıdı aldığım gün sağlık bakanlığına bilgi edinmeden baya sert sözler dolu mesaj attım. cevaben bana konu ile alakalı yazılı dilekçe ile başvurun dediler. bende yazdım daha ağır dilekçemi verdim postaya...
sonuna dek uğraşacağım bu haksız uygulama ile. ek atama yapmak zorundalar. taaa Ankaralara boşamı gittik masraf yaptık..:mad:

22.maddeye göre eğitim düzeyi itibariyle bir üst öğrenim bitirenler nedemek

Üst Alt