Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ üst ekstremitedeki kısıtlılık nedeniyle ÖTV’siz araç alabilir miyim?

ahmetsagir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kolay gelsin benim 2014 de sürekli olarak verilen engel raporum var raporda
fizik tedavi : SAĞ BRAKİYAL plexopati sağ omuz rom limitli el ince beceri kaybı mevcut
Nöroloji : SAG BRAKIYAL PLEXOPATI SAG OMUZ ROMLIMITLI.EL INCE BECERI KAYBI(+)
SAG KOLDA ATROFÍ EMG:C5-7 BÜYÜK MÜPLER C8-TI IGNE EMG SINDE SEYRELME SAPTANDI.ÈS
RADIKÜLOPATI
Yazıyor bu rapor a göre ötv indirimli araç ala bilirmiyim normalde b ehliyetim mevcut nasıl bir yol izlemem gerekiyor kolay gelsin tekrardan

merhaba bu rapor ile maliyeye gidip bir sorun ,daha sonra ehliyet içi ln başvuru yaparsiniz maliye kabul etmez ise 2019 tarihinden sonraki raporlarda ÖTV için konuşuyorum SADECE HARAKET ETTİRİCİ AKSAMLİ ÖZEL TERTİBATLİ ARAC KULLANMASİ GEREKİR ibaresi olması geekli ama önce maliyeye sorun raporunuzu

@AHMET FATİH ERYILMAZ,
2012 tarihli Rapor da "SADECE HARAKET ETTİRİCİ AKSAMLİ ÖZEL TERTİBATLİ ARAC KULLANMASİ GEREKİR" ibaresini yazdırmadan alabilir miyim Ötv indirimli araç ?

Araç Alımı için önce devlet hastanesine rapor için başvuruyorsunuz. Sonrasında ilgili branş (Ortopedi) heyet'e yönlendiriyor. İlçe sağlık müdürlüğü ortalama ayda 1 yapılan heyet için randevu veriyor. Bu heyet hastane heyetinden farklı. Burada Makine mühendisi vs. TSE yetkilisi vs. Onlar senin hareket kısıtı veya engeline göre donanımları belirliyor. Ehliyete de o donanımlar ekleniyor. Eğer araca eklenecek donanım varsa o rapor ile ÖTV indirimi alabilirsiniz..

Son düzenleme:
Üst Alt