Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ kolundan engeli olup 'otomatik vitesli araç kullanabilir' ibareli sağlık raporu..
Arkadaşlar şu ana kadar sağ kolundan engeli olup da "otomatik vitesli araç kullanabilir" ibareli sağlık raporu alabilen kimse olmadı değil mi?
Şahsen ben henüz başaramadım. Varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Ayrıca koldan sakatlığı olanlar için uygun donanım: www.pusuladesign.com (AUTONOMY / Kollardan birinin fonksiyon kaybı halinde kullanılacak donanım (baştan 4. resim))
En olmadı, "sağ kolunu kullanmayı gerektirmeyecek donanımı bulunan otomatik vitesli araç kullanır" şeklinde rapor alabilmen gerek.
SLM Rhapsody ben de sağ koldan özürlüyüm aldım raporu ama türkiyede hiç bi işe yaramıo çünkü wergi dairesi ötv den yararlanamazsın dedi raporumda ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR ibaresi olmasına ragmen. Ayrıca ehliyetimdede OTOMATİK WİTESLİ ARAÇ kullanabilir yazıo. rapor almak hiçde zor deil yeterki yetkili olan bi hastene bulman kardeşim.
Slm arkadaşlar okuduklarımdan eğer yanlış anlamadıysam SAĞ el veya KOL engelliler ÖTV siz araç alamıyorlarmı. Ben 1993 senesinden beri istanbul da H sınıfı ehliyetim ile araç kullanıyorum vites te topuz yerine bardak biçiminde bir aparat var.yeni bir araba almak istediğimde sonuç nedir? ve neden vergi dairesindekiler alamazsın diyorlar?
hareket ettirici donanım takılmadığı taktirde ötv den yararlanamıyorsunuz
dediler elimde ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR raporu olmasına
ragmen.ve sonuçta alamadım aracı sadece yurt dışından
getirebiliyormuşuz .
ah ali yüce dostum, hep reklam,avrupanın otobanlarına motor mu dayanır, bir de kilometre teli türkiyeye gelene kadar geriye çevrilirse yandık ki ne yandık...)))