Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum omuzdan ampute. ÖTV indirimli araç alabilir miyim?

rasim71

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
şimdi benim sağ kolum omuzdan yok,benim merak ettiğim ben ötv vergi indiriminden faydalanabilirmiyim.özel tertibatlı araç kullanabilir raporum var.Bülent bey yardımcı olursanız sevinirim.

Dirsek hizasından ampute olunsa evet*, ama omuzdan ampute olunduğunda nasıl bir uygulama yapılıyor, bilemiyorum. Bana sorsanız, vitesi sol ayağa alan otomatik vitesli araç, vergi istisnası için iş görür. Ama böyle bir donanım görmedim bugüne dek. Benimkisi fikir sadece.

* http://www.engelliler.biz/forum/oze...indirimli-arac-alabilir-miyim.html#post786578

Ek olarak güvenli sürüş için şu donanım da bulunmalı gibime geliyor:

Merhaba;

Benim de sağ kolum omuzdan ampute( omuz var).İstanbul da oturuyorum ve Osmaniye İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastahanesin de raporum olumsuz sonuçlandı.Ne yapmam gerek ?
İstanbul da hangi Hastahane den bu raporu alabilirim?
Raporu alanların yardım ve bilgilendirmelerini rica ederim.

Raporumda %60 yazıyor ama
Özel Tertibatlı araç kullanabilir HAYIR
H sınıfı ehliyet alabilir HAYIR
sonucu çıktı

Rapıru olumlu çıkıp araç alanda var ancak hangi hastahaneden aldılar onu öğrenmek istiyorum.

Özcan, bu raporu ehliyet için rapor başvurusu yaptığında mı verdiler?

"Bence vites kontrolünü sol ayağa bağlayan özel donanıma sahip, otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü olur" ibareli bir rapor alıp, bu raporla uygun sürücü belgesi ve uygun donanımlı araç alınabilir. Bunu yapan kimseyi bilmiyorum. Ama bence olabilir.

Bu önerinizi sizce doktorlar la da paylaşsam yararı olur mu?
Şişli etfal e gitmeyi düşünüyorum .

Üst Alt