Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ kolum omuzdan ampute. ÖTV indirimli araç alabilir miyim?
şimdi benim sağ kolum omuzdan yok,benim merak ettiğim ben ötv vergi indiriminden faydalanabilirmiyim.özel tertibatlı araç kullanabilir raporum var.Bülent bey yardımcı olursanız sevinirim.
Dirsek hizasından ampute olunsa evet*, ama omuzdan ampute olunduğunda nasıl bir uygulama yapılıyor, bilemiyorum. Bana sorsanız, vitesi sol ayağa alan otomatik vitesli araç, vergi istisnası için iş görür. Ama böyle bir donanım görmedim bugüne dek. Benimkisi fikir sadece.
Benim de sağ kolum omuzdan ampute( omuz var).İstanbul da oturuyorum ve Osmaniye İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastahanesin de raporum olumsuz sonuçlandı.Ne yapmam gerek ?
İstanbul da hangi Hastahane den bu raporu alabilirim?
Raporu alanların yardım ve bilgilendirmelerini rica ederim.
"Bence vites kontrolünü sol ayağa bağlayan özel donanıma sahip, otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü olur" ibareli bir rapor alıp, bu raporla uygun sürücü belgesi ve uygun donanımlı araç alınabilir. Bunu yapan kimseyi bilmiyorum. Ama bence olabilir.