Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum dirsekten ampute. H sınıfı ehliyet raporunu hangi hastaneden alabilirim?

kdm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinize bilgi paylaşımı için teşekkürler.benim sağ kolum dirsekten yok.
Ben şu anda h sınıfı ehliyet kursuna gidiyorum.özel hastane raporuruyla yazıldım
eyüp devlet hastanesine muraacat ettim h sınıfı özel terdibatlı araç kullanabilir raporu vermediler
bana tek kolla direksiyon kullanamazsın dediler alan arkadaşlar var dedim dinlemediler.
Burdan arkadaşlardan rica ediyorum hangi devlet hastanesinden bu raporu alabilirim.
Lütfen yardım edin.

cevabınız için teşekkürler eğer sağ kolu olmayan arkadaşların rapor aldıkları hastaneyi sölerlerse daha iyi olur zaman kaybetmemiş olurum. lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Kdm kardeş bende aynı dertten muzdaripim fakat duyduğuma göre konya numune hastanesi rapor veriyormuş niğde de şansımı bikez daha deneyip olmazsa konyadan alacam bende fakat birde şöyle bir sorun var raporu nerden alırsan ehliyeti de ordan alman gerekiyormuş.

http://www.engelliler.biz/forum/oze...ute-nasil-bir-arac-alabilirim.html#post905119

Yukarıdaki linki bi incele belki yararı olur

gelişmelerden bizide haberdar et.

valla araştırıyorum eğer bulursam siteye yazacağım ama şimdi bu raporu almış arkadaşlar vardır bizim gibi mağdur olanlara yardımcı olmaları lazım
çünkü önemli bizim için bir haktan marum bırakılıyoruz.

Sağ kolu ampute olup H sınıfı sürücü belgesi için rapor alan arkadaşlar, raporu hangi hastaneden aldınız?

özel terdibatlı araç kullanabilir h sınıfı ehliyet alır raporumu aldım

:)selam arkadaşlar nihayet (özel terdibatlı araç kullanabilir h sınıfı ehliyet alır) raporumu okmeydanı ssk hatanesinden aldım tüm sağkolunda ampute olan arkadaşlara duyrulur.

çok teşekkür ederim yalnız birşey daha öğrenmek istiyorum bizler ticari araç sınıfına giren fiat fiorino kango gibi araçlar ötv siz alabiliyormuyuz.
Bilgisi olan arkadaşlar lütfen bizi aydınlatsınlar.

Hayır. Binek statüsünde araçları ÖTV'siz alabiliyorsunuz. Ama, zaten ticari araçlarda ÖTV %10. Hakkınızı bununla doldurmak akıllıca değil gibi...

Üst Alt