Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum dirsek altı ampute. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

zed

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba
aylarca kafamda takılan bir sorum var. sağ kol dirsek altı ampute var (raprum %50) bazı yakın çevrem ehliyet alamayacağımı söylüyor fakat internette bazı yerlerde bu tür sorunları olan kişilerin ehliyet alabildiğini gördüm. daha önce yaklaşık 2 saat boyunca otomatik vites araç da kullandım, trafiğe çıktım tabi yanımda araç sahibi de vardı. çok zorlanmadım. kısaca biraz alıştırmadan sonra rahatlıkla otomatik vites araç kullanabileceğimi düşünüyorum. bir yandan da olumsuz rapor alırım diye de hastaneye gitmekten çekiniyorum. şu an kafam çok karışık. hangi yolları izlemeliyim?

teşekkürler

bende haseki hastanesinden olumsuz rapor aldım ama şişli etfal hastanesi kolaylıkla veriyor üstelik otomatik vites olmak şartıyla her kime ait olursa olsun tüm otomobil leri kullana bilirsin.

H sınıfı ehliyet alabilirsiniz.
Olaki bir olumsuzluk durumla karşılaşırsanız. Emsal teşkil etmesi için sizin konumunuzdaki müşterilerime ait raporları email olarak gönderebilirim.

H sınıfı ehliyet

Sayın zed,
H sınıfı ehliyet alabilirsin elbette ama bu konudaki karar için doktorun insiyatifi önemli. Bazı doktorlar insiyatifini olumsuz kullandığı gibi bazılarıda olumlu kullanabilmektedir. Siz hangi şehirdesiniz?

cevaplarınız için çok teşekkür ederim sayenizde oldukça rahatladım. bu arada tekirdağ/çorlu'danım

Selamlar Bende Tekirdağ dayım burda zor 3 ay önce raporumu aldım şişli etfelden sağ kol dirsek üstü benimki hiç uraşma bende Şişli etfale git silivriden kursa yazıldım 3 temmuzda teorik sınavım var

Üst Alt