Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol dirseğim kapanmıyor, hareket kısıtlılığı var. Askerlik durumum ne olur?

Burak Ercan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle ilkokulda düştüm.Ve sağ kolum Dirsekten kırıldı Doktor ameliyatlık bir durum söz konusu olmadığını söyledi ama
çok kötü bir yerden parçalı kırık olduğunu söyledi.6 ay kolum alçıda kaldı Ve akabinde yaklaşık 6-8 ay arası fizik tedavi.
Ve envayi ceşit tedaviler uyguladık.Şuan 22 yaşındayım askerlik ne olur konusunda endişelerim var kolum tam kapanmıyor kapatmaya zorladığımda ağrı ve sızlama olur şinav Barfiks denemeleri yaparkende iğne batar gibi agrılar oluyor kolum kapanmadığı için fazla yüke girdiginde hissizlik ve güc kaybı oluyor sol koluma göre cabuk yoruluyor.
Askerlik vatani görevim ama komutanın bana verdigi egitimde yarıda kalmaktan korkuyorum yapamayıp Ve askerlik konusunda durumum ne olur geri hizmettemi görev alırım yoksa muaf mı olma şansımı var Yorumlarınızı Bekliyorum şimdiden teşekkürler.
:confused:

aynı durum bende de var kardeşim. muafsın

Bişey sorucam Benim sağ kolumda dirsekten hareket kısıtlılıgım var omzuma degmiyor kırılmadan dolayı kolumu kattıgım sporları yapamıyorum günlük işlerimde sac tarama, traş, diş fırcalama, vb hareketlerde kolum kıvrılmadıgı icin dirsekten tam olarak kasılıyor ,
2 yıllık önlisans mezunu olucam yakında bu konuyu araştırdım bende şöle bi sıkıntıda var asker selamınıda nizami şekilde yapamıyorum,
askere geri planda gönderirlerse orada asker selamı yapma durumum ne olur bunları düşündükcede morelim bozuluyor yardımcı olacak varmı teşekkürler şimdiden nasıl bir yol izlemeliyim

burakercan,Rahatsızlıgın muhtemelen B58/F01'e göre degerlendirilir,buda şu demek oluyor,üst ekstremitede 1/4 ve üstü hareket kısıtlıgından dolayı askerlik yapmaya elverişli değildir.Geçmiş olsun.

Sonuc ne oldu kardeşim? Aynı sorun bende de var. Mehmet005 dyt yazdığım foruma bakabilir misiniz düşünceniz nedir

Üst Alt