kardes benim babamda sag taraf tam felcli ve yüreyemiyor,babamda da yatak yarasi kalcada cikmisti antibiyotik i bitirinceye kadar akinti durmusdu babamda ,ve arkadasimiszin dedigigibi basinc yaptirmadik ve yatagini da degistirdik felcliler icin özel yatak arkadassin gösterdigi resimdekigibi,su anda yara tamamen kapanti birtek kizariklik kaldi ,ve benim babam seker hastasi ,biliyorsun seker hastalinda yatak yaralari daha zor iylesiyor,simdi sen antibiyotikini bitirnceye kadar bekle ve yarali yerine basinc yaptirma otururkende yatarkende,ancak öyle iylesir,basinc varsa yatarken yaraya dikat at iylesmes,sen simdilik birsey yapmana gerek yok ,dedimgibi antibiyotikini bitir ve kremini devam et ve bunlari yaparkende yatrken o yaranin üstüne yatma ve oturma,ben babami yara iylesinceye kadar yüzü kapak yatirdim..
ahh babacim,allah ,ben ablam ve babam bilir ,yara iylesinceye kadar neler cektigimizi ,acik yara iylesin diye ,hele babacim yalvariyordu ne olur döndürün beni sirt üstü biraz yatayim diye,o yalvardikca biz de tabi cok üzülüyorduk ,ama en sonunda iylesti allaha sükür,babamin iyiligi icindi tabi,simdi cok dikat ediyorus ,2 saat sag tarafina 2 saat soltarafina 2 saat sirt üstüne hep degistirirek yatiriyorus geceleri bile böyle deveam ediyorus babacim geceleri biras rahatsis oluyor uykusu bölünüyor ama ,neyapacan baska care yok seker hastasi birde yara olmamasi icin,ve yatmakdan cok babam istemesede artik cogu gündüzleri tekerlekli sandalyede oturtduruyorus ,babamin iyiligi icin tabi yara olmasin diye ,bilenler bilir felcli kisiler biras sinirli olurlar ve huy degistirirler onlarin isdedikllerini olmasini isterler mesela hep yatmak isterler ,bizde onlari sevdigimiz icin yara olmamasi icin rahatsis ederis ya ,onlar bunlari anlamas ,tabiki benim dedigim beyin kanamasi geciren ferlcliler icin ,