Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ hemiparezi mevcut. H sınıfı ehliyet için rapor ve otomobil alımı..?

bariscoder

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar....

Benim sağ bacağımda ve sağ kolumda güç kaybı var. Selimpaşa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesinden heyete girip ehliyet için raporumu çıkarttım.
Raporumda;
TANI: Serebral Palsi Sekesi
KARAR: B sınıfı ehliyet alamaz. H sınıfı ehliyet alır. Gözlükle Sağlam.​

Askerde aldığım raporda ise;
BELGELER : Sağ hemiparezi (3/5 kuvvet var) sağ bacakta spastisite, DTR sağda canlı,TDR sağ ekstansör yürüme sağda piriimidal ataksik bulundu.
TANI: Anamnez,nörolojik muayene sonucunda "SEREBRAL PALSİ" bulunduğu kanısına varıldı.​
şeklinde karar çıktı. Fakat sürücü kursuna gittiğimde bu raporun geçersiz olduğunu Raporumda 3 doktorun imzası olduğunu söylediler. Bu durumda H sınıfı ehliyet alabilir miyim ve vergi indiriminden yararlanabilir miyim?

Şimdiden çok teşekkürler....

NOT :Askerden aldığım raporun fotokopisini ehliyet raporuna eklediler.

Askerdeki rapor bir şey ifade etmez. Ama ehliyet için aldığınız raporda bir sorun görülmüyor. Yerinizde olsam kursa yazılmadan önce en yakın trafik müdürlüğüne gider ve raporda bir sorun olup olmadığını, emniyet müdürlüğünce kabul edilip edilmeyeceğini sorardım.

Üst Alt