Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ gözdeği ileri derecede tembellik askerlik için ne sonuç doğurur?

aliyeni

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, Yaşım 22 Olucak 02.27 'sinde Sağ Gözümde Kendimi Bildim Bileli Göz Tembelliği ve Kayma var.

Ekranda Göz Testi Yaptığımda Sayılar'a Bakıyorum Sağ Gözüm ile Ancak 2 Metre Uzaktan Ekrandaki Renkler Hariç Yazıların Hiç Birini Göremiyorum. % 90'IN Üzerinde Göz Tembelliği (Görme Bozukluğu) Var.
Ancak SOL Gözüm de % 100 Görüyor Hiç Sorun Yok. Sadece Bazen Çok Ekrana Baktığım için Yoruluyor ve Ağrıyor.
Benim Bu durumum Düzelebilir mi. Net belirgin kaymada var gözümde.

Sağ Gözde Sorun Olunca Askerlik Durumu Ne oluyor. Yani Nişan Alırken felan Yada Askere Gider miyim. % Kaç Rapor Alabilirim Rapor benim ne işime yarar.

gitmezsin kardeş %90 tabiki o %10luk şansıda göz önüne almak gerekir.

7 numaranın üzerindeki kişiler askere gitmez diye biliyorum. Bende göz tembelliği vardı göz numaram 9 du askere gitmedim. doktora maddeyi okumustu oradan biliyorum.
Askerlik için alacagın engelli rapronun bir önemi yok zaten askerllik şubesi seni askeri hastaneye sevk ediyor hastane rapor yazıp karar veriyorlar

İlgili yönetmelikteki maddeler şu şekildedir:

IRcHJLv.png

eEzPtlz.png

Whj5Ez2.png

ETozn2w.png

vJunm5z.png

Üst Alt